VÄSTRA GÖTALAND

Det smidigaste sättet att bostadsköa i Västra Götaland

Låt dibz sköta bostadsköandet åt dig! Här kan du ställa dig i 200+ bostadsköer med några klick. Vi kommer dessutom att sköta underhållet av köplatsen åt dig, så att du kan slappna av och fundera på annat.
balcony on an apartment building
 

Bostadsköer i Västra Götaland

Vi har samlat både kommunala och privata bostadsköer, inklusive studentköer. Allt för att öka dina möjligheter att få en bra bostad när du behöver den.
logo

ByggVesta

Hos Byggvesta hittar du moderna, miljövänliga och trivsamma hyresrätter och studentlägenheter i Sveriges största städer. ByggVesta är en innovatör som utvecklar, bygger, förvaltar och investerar i nya hållbara bostäder.

logo

K2A

K2A grundades 2013 och är ett grönt bostadsbolag med fokus på långsiktigt ägande och förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter. K2A utvecklar och erbjuder moderna, yteffektiva och funktionella bostäder i Stockholm, Mälardalen och utvalda universitet- och högskoleorter.

logo

Wallenstam

Wallenstams bostadsfastigheter finns samlade främst i Stockholm och Göteborg, och kommersiella fastigheter finns koncentrerat till Göteborgs innerstad. Wallenstams fastigheter är belägna i bra, attraktiva lägen och har en god standard.

logo

Kungälvsbostäder

Kungälvsbostäder är Kungälvs största hyresvärd, de erbjuder alla typer av hem. I och utanför stadskärnan, moderna nybyggen och gammaldags charm, lägenheter och radhus. Kungälvsbostäders mål är att skapa ett bra boende för dig och alla andra i Kungälv.

logo

Robert Dicksons

Robert Dicksons stiftelse är en privat verksamhetsstiftelse som grundades år 1856. Stiftelsen skall skapa möjligheter för arbetande personer i Göteborgsområdet, med vanliga eller låga inkomster, att bo med god standard till skäliga hyror.

logo

Partillebo

Partillebo kan erbjuda dig allt från marklägenheter i parhus mitt i naturen till centralt belägna lägenheter i Partille centrum. Deras mål är att skapa den absolut bästa bostadsmiljön, där både barn och vuxna kan trivas och må bra utifrån sina behov.

 
logo

Chalmers Studentbostäder

Chalmers Studentbostäder förvaltar studentlägenheter med målet att studenter ska kunna bo nära campus.

 
logo

SGS

Stiftelsen Göteborgs Studentbostäders affärsidé är att erbjuda ändamålsenliga och attraktiva bostäder till aktivt studenter i Göteborg.

 
logo

Boplats

Boplats är en bostadsförmedling för dig som letar hyresrätt inom pendlingsavstånd till Göteborg. Som bostadsförmedling arbetar Boplats med likabehandling och ser till att ingen diskrimineras. Alla lägenheter förmedlas enligt kötid.

 
logo

Nivika

Nivika förvärvar, bygger och förvaltar fastigheter i Värnamo och Jönköpingsområdet med hyresgästerna i fokus

 
logo

Skövdebostäder

Skövdebostäder är Skövdes största hyresvärd med deras drygt 5800 bostäder.

 
logo

Marksbostäder

Marks Bostad är Marks kommuns största bostadsbolag. De har cirka 3 700 lägenheter till uthyrning för privatpersoner och till kommunal omsorg.

 
logo

Stenungsundshem

Stenungsundshem vill erbjuda regionens bästa boende. De förvaltar 2000 boenden i kommunen med närhet till havet.

 
logo

Mariehus

Mariehus AB är det kommunägda bostadsföretaget i Mariestad. Erbjuder allt från det traditionella boendet i större hyreshus till mindre flerfamiljshus, radhus och parhus med egen trädgård.

 
logo

Stubo

Stubo är Ulricehamns eget bostadsbolag och har därför en särskild uppgift och ett särskilt ansvar: att bidra till samhällsutveckling och tillväxt i kommunen. Det gör de genom att skapa trivsamma boenden för deras nuvarande och framtida hyresgäster. Det handlar både om att förbättra och modernisera deras nuvarande fastigheter och att bygga nytt. Idag har Stubo 1048 st bostadslägenheter på åtta orter i kommunen.

 
logo

Gladsheim

Gladsheim är ett fastighetsbolag med fokus på hyresbostäder. Gladsheim förvärvar, förvaltar och förädlar hyresbostäder i mellanstora svenska städer. Idag har bolaget fastigheter på flera orter som vi valt att dela in i två regioner: Mälardalen och Väst. I Mälardalen har vi fastigheter i Eskilstuna, Norrköping, Karlskoga, Arboga och Kungsör och Köping. I region Väst har vi fastigheter i Skövde, Skara, Tibro och Töreboda.

 
logo

Tibrobyggen

Tibrobyggen är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Tibro kommun. Hos oss har alla samma möjlighet till ett trivsamt hem. Sedan 1965 har vi arbetat för att erbjuda bra hyresbostäder åt alla – oavsett ålder, inkomst och behov.

 
logo

Vårgårda Bostäder

Vårgårda Bostäder är ett kommunalt bostadsföretag som erbjuder Vårgårdas invånare ett varierat utbud av attraktiva hyreslägenheter och lokaler till konkurrenskraftiga hyror

 
logo

Tanums Bostäder

Tanums Bostäder finns till för dig som vill bo i Tanum med hög livskvalitet; nära havet, kusten och naturen. Att bo i Tanums Bostäders bostäder ska upplevas som ett boende med god kvalitet, hög servicenivå och en trygg boendemiljö. Genom en balanserad utbyggnadsstrategi ska de tillsammans med deras ägare skapa förutsättningar för kommunen att växa. Lägenhetsbeståndet ska spegla olika hyresgästers önskemål och behov.

 
logo

Lysekils Bostäder

Lysekil har ett centralt läge på västkusten, ca 10 mil till Göteborg och 20 mil till Oslo. Genom sitt utskjutna läge i Skagerack har Lysekil alla möjligheter till bad, segling, dykning och fiske. Golfströmmens värme ger korta och milda vintrar.

 
logo

Valbohem

Valbohem AB är det kommunala bostadsföretaget i Färgelanda kommun. Deras vision är att Valbohem ska vara den attraktiva hyresvärden i Färgelanda som utvecklar framtidens boende! De förvaltar 611 lägenheter och c:a 5056 m2 lokaler i kommunens tätorter Färgelanda, Högsäter, Ödeborg, Stigen och Ellenö.

 
logo

Sotenäs Bostäder

Sotenäsbostäder AB är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs till 100% av Sotenäs kommun. De äger och förvaltar 1.205 lägenheter, 62 lokaler och 419 garage/carportar. De har lägenheter i Kungshamn, Smögen, Väjern, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och på Bohus Malmön.

 
logo

Götene Bostäder

Bolaget har till huvudföremål för sin verksamhet att svara för bostadsförsörjning inom Götene kommun jämte att förvärva, avyttra, äga, bebygga och förvalta fastigheter eller tomträtter med bostäder, affärslägenheter och därtill hörande kollektiva anordningar. AB Götenebostäder skall långsiktigt äga och förvalta bostäder och lokaler enligt affärsmässiga principer och erbjuda kunderna ett tryggt boende med hög kvalitet.

 
logo

Bengtforshus

Bengtsforshus AB är det kommunala bostadsbolaget i Bengtsfors kommun. De är medlem i Sveriges allmännytta som är en bransch- och intresseorganisation för allmännyttiga bostadsbolag över hela landet. Bengtsforshus förvaltar cirka 850 lägenheter på fem orter.

 
logo

Tjörns Bostäder

Tjörns Bostads AB är ett kommunalt fastighetsbolag och ägs av kommunen. Företaget grundades 1977, men ombildades från stiftelse till aktiebolag 1996.

 
logo

Karlsborgs Bostäder

AB Karlsborgsbostäder grundades 1994 och ägs av Karlsborgs kommun. Bolaget förvaltar samt hyr ut bostäder/fastigheter i kommunens samtliga tätorter

 
logo

Munkbo

Munkedals Bostäder Munkbo AB, det kommunala bostadsbolaget i Munkedals kommun.

 
logo

amals

ÅKAB är ett fastighetsbolag i Åmåls Kommun.De har lägenheter och lokaler för alla behov. De förfogar över ca 1100 bostäder och cirka 71 000 m2 lokaler. De kan erbjuda allt från boende mitt i centrala Åmål till mer lantlig miljö som Tösse, Fengersfors, Ånimskog och Edsleskog.

 
logo

Edethus

AB Edethus är ett expansivt fastighetsbolag med huvuduppdraget att vara samhällsbyggare i kommunens tjänst. De äger och förvaltar lokaler för kommunal verksamhet, industrilokaler, mark för exploatering samt bostäder.

 
logo

Wennergrens

J. Wennergren Byggnadsaktiebolag etablerades in 1937 som ett lokalt traditionellt byggföretag med huvudverksamhet i östra Skaraborg.

 
logo

Vänersborgs bostäder

Som ett av Sveriges kommunala bostadsbolag är Vänersborgsbostäder en del av den svenska allmännyttan. deras uppgift är att erbjuda goda hyresbostäder för alla med möjlighet till boinflytande oavsett inkomst, ursprung, ålder och hushållstyp

 
logo

Eidar

Med drygt 6 200 hyreslägenheter i hela Trollhättan erbjuder Eidar rum och kök för alla smaker.

 
logo

Bostäder Lidköping

AB Bostäder Lidköping äger och förvaltar cirka 2600 lägenheter, 100 lokaler samt ett flertal garage och parkeringsplatser. Deras lägenheter ligger framför allt i Lidköpings tätort men även i de mindre orterna Vinninga, Saleby, Järpås, Gillstad, Örslösa, Tolsjö, och Tun.

 
logo

Fortinova

Fortinova förvärvar, utvecklar och förvaltar bostadsfastigheter i några av Västsveriges mest attraktiva platser att bo, arbeta och frodas på.

 
logo

Uddevallahem

Uddevallahem är den ledande bostadsaktören i Uddevalla med över 9 000 hyresgäster. De strävar efter hållbarhet och kvalitet i både arbetsmiljö och bostäder, samtidigt som de aktivt arbetar för samhällsutveckling och allas rätt till eget boende.

 
logo

Hyresbostäder Falköping

Falköpings Hyresbostäder AB är Falköpingsbornas bostadsbolag ägt av kommunen. Med 2000 lägenheter i olika storlekar och prisklasser, från äldre till nybyggda med full tillgänglighet, erbjuder de mångsidiga boendealternativ. De är medlemmar i Sveriges Allmännytta och HBV för miljömedvetenhet och inköpsavtal. Med 30 anställda betonar de god service från sina olika områden och centralt belägna kontor.

 
logo

Studentbostäder i Norden

SBS erbjuder prisvärda studentboenden av hög kvalitet över hela Norden med över 15 städer i Sverige samt Norge & Danmark. Deras ambition är att bli Nordens ledande studentbostadsbolag och det givna valet för studenter på väg mot sitt drömyrke.

Med stöd av:

SSEBL
Kontakt
  • OptiQueue Nordics AB
  • Drottninggatan 78
  • 111 36 Stockholm
  • Org. nr. 559286–3251
  • hello@dibz.se

All rights reserved. © OptiQueue Nordics AB