• Köer
 • Pris
 • Om oss
 • Vanliga frågor
 • Blogg
Kom igångLogga in

Litet team. Stora hjärtan.

Vårt fokus ligger på att hjälpa svenska folket till smarta beslut och en ljusare framtid. Vi innoverar för din skull.

För att vi kan bättre

Helt ärligt, är det någon som har koll på sina digitala köer?
Det finns massor av köer och var och en kräver orimligt mycket administration. Detta har gjort kö-marknaden otillgänglig för folket.

Vi på dibz tror på innovation och utveckling. Nu hjälper vi dig att få ut det mesta av digitala köerna - så att du kan ha tid för annat men samtidigt vara säker på att dina chanser till bostad maximeras.

Häng med på vår resa!

Varför startade ni dibz?

Grundarna till dibz kommer alla från mindre städer och fick en chock när bostadsletandet i Stockholm började inför universitetsstudier. Vi möttes av en djungel av bostadsköer och oseriösa tjänster som lovade att hjälpa. När vi hade pluggat klart bestämde vi oss för att göra något åt problemet och skapa en tjänst som ger folket koll på köerna.

Hur jobbar ni med hållbarhet?

Social hållbart är själva kärnan av tjänsten: Plattformen säkrar allmän tillgång till information och främjar även inkludering då alla har goda förutsättningar att navigera kömarknaden med dibz. Utöver plattformen har vi analyserat bostadsköerna i ljuset av Agenda 2030 målen och skapat en guide för hållbart markandsagerande för bostadsköer tillsammans med branschens mest innovativa köer.

Vilka är teamet bakom dibz?

Vi är ett gäng unga entreprenörer med bakgrund från KTH och Handelshögskolan. Vi delar drivet att transformera marknaden och skapa en socialt hållbar kömarknad. Vi är en del av Handelshögskolans inkubator, SSE Business Lab och har vårt högkvarter i Stockholm.

Vad är er vision?

Vi skapar en modern och hållbar marknad för köande och effektiv distribution. Där alla kan maximera sina möjligheter och planera sin framtid med ett par klick. Inte bara inom förstahandskontrakt men också för skolplatser, aktiviteter och andra saker vi svenskar ofta köar för. Vi jobbar kontinuerligt med nya lösningar för att ta Sveriges infrastruktur framåt!

Har du en digital kö? Bli vår vän!

Vi på dibz jobbar tillsammans med flera bostadsköer för att skapa en modern och socialt hållbar kö-marknad

 • Inkludering och allmän tillgång till information

  Vi brinner för lättillgängliga digitala system och informations- och kunskapsspridning. I vår drömvärld har alla människor lika förutsättningar för att lyckas.

 • Vägen framåt går vi tillsammans

  Dibz är ett ungt företag och vi arbetar för att starta en dialog med alla köer som återfinns på vår plattform. Tillsammans kan vi förbättra Sveriges digitala infrastruktur.

 • Samarbete med innovativa köer

  Tillsammans med branschens mest nytänkande köer tacklar vi marknadens utmaningar. Läs om hur bostadsköer kan jobba med utmaningarna i vår guide. Vill du vara med i hållbarhetsarbetet? Kontakta oss!

Läs om hållbarhetsarbetet

Med stöd av:

SSEBL Logo
Länkar
Köer
Pris
Om oss
Vanliga frågor
Blogg
Logga in
Skapa konto
Juridiskt
Cookie Policy
Personuppgiftspolicy
Användarvillkor
Kontakt

OptiQueue Nordics AB
Grev Turegatan 75
114 38 Stockholm
Org. nr. 559286–3251


hello@dibz.se
© OptiQueue Nordics AB