Litet team. Stora hjärtan.

Vårt fokus ligger på att hjälpa svenska folket till smarta beslut och en ljusare framtid. Vi innoverar för din skull.

Teamet bakom dibz

Lovisa Qvarner

Lovisa Qvarner, VD

Oliver Åsbacka

Oliver Åsbacka, Teknisk chef

Richard Valleryd

Richard Valleryd, Operationell chef

Mathias Holm

Mathias Holm, Produkt arktitekt

Alexander Törnvall

Alexander Törnvall, Front-end utvecklare

Noel Yngwe

Noel Yngwe, Back-end utvecklare

Oscar Danielsson

Oscar Danielsson, Back-end utvecklare

Elin Ankaräng

Elin Ankaräng, Kundsuccess

Samarbets- och finansieringspartners

SSEBL
Almi
Edvent
Värmdö kommun

?

Varför startade ni dibz?

Grundarna till dibz kommer alla från mindre städer och fick en chock när bostadsletandet i Stockholm började inför universitetsstudier. Vi möttes av en djungel av bostadsköer och oseriösa tjänster som lovade att hjälpa. När vi hade pluggat klart bestämde vi oss för att göra något åt problemet och skapa en tjänst som ger folket koll på köerna. Du kan läsa mer om dibz resa i DN.

?

Hur jobbar ni med hållbarhet?

Social hållbarhet är själva kärnan av tjänsten: Plattformen säkrar allmän tillgång till information och främjar även inkludering då alla har goda förutsättningar att navigera kömarknaden med dibz. Utöver plattformen har vi analyserat bostadsköerna i ljuset av Agenda 2030 målen och skapat en guide för hållbart marknadsagerande för bostadsköer tillsammans med branschens mest innovativa köer. Den kan läsas här.

?

Vad är er vision?

Vi skapar en modern och hållbar marknad för köande och effektiv distribution. Där alla kan maximera sina möjligheter och planera sin framtid med ett par klick. Inte bara inom förstahandskontrakt men också för skolplatser, aktiviteter och andra saker vi svenskar ofta köar för. Vi jobbar kontinuerligt med nya lösningar för att ta Sveriges infrastruktur framåt!

?

Vilka är finansiärerna bakom dibz?

Dibz var till en början finansierat av grundarna men under hösten 2021 genomfördes en kapitalrunda för att ta in extern finansiering i syfte att expandera. Idag ägs dibz av grundarna tillsammans med investerarna, du kan läsa mer om dibz startup resa i Breakit. Bland investerarna återfinns bland andra Sebastian Knutsson som tidigare grundade King som ligger bakom det populära spelet candycrush.

Partnerskap

Har du en digital kö - ta kontakt med oss! Vi på dibz jobbar tillsammans med köer för att skapa en modern och socialt hållbar kö-marknad.

Inkludering och allmän tillgång till information

Vi brinner för lättillgängliga digitala system och informations- och kunskapsspridning. I vår drömvärld har alla människor lika förutsättningar för att lyckas.

Vägen framåt går vi tillsammans

Dibz är ett ungt företag och vi arbetar för att starta en dialog med alla köer som återfinns på vår plattform. Tillsammans kan vi förbättra Sveriges digitala infrastruktur.

Undrar du något? Ta kontakt med oss!

hello@dibz.se

Support

Med stöd av:

SSEBL
Kontakt
  • OptiQueue Nordics AB
  • Drottninggatan 78
  • 111 36 Stockholm
  • Org. nr. 559286–3251
  • hello@dibz.se

All rights reserved. © OptiQueue Nordics AB