VÄSTERBOTTEN

Det smidigaste sättet att bostadsköa i Västerbotten

Låt dibz sköta bostadsköandet åt dig! Här kan du ställa dig i 200+ bostadsköer med några klick. Vi kommer dessutom att sköta underhållet av köplatsen åt dig, så att du kan slappna av och fundera på annat.
balcony on an apartment building
 

Bostadsköer i Västerbotten

Vi har samlat både kommunala och privata bostadsköer, inklusive studentköer. Allt för att öka dina möjligheter att få en bra bostad när du behöver den.
logo

K2A

K2A grundades 2013 och är ett grönt bostadsbolag med fokus på långsiktigt ägande och förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter. K2A utvecklar och erbjuder moderna, yteffektiva och funktionella bostäder i Stockholm, Mälardalen och utvalda universitet- och högskoleorter.

logo

Lerstenen

Genom ett fokus på långsiktighet är Lerstenen idag en av Umeås största bostadsaktörer med hela 1300 hyresrätter.

logo

Lycksele Bostäder

Lycksele Bostäder är ett allmännyttigt bostadsföretag och erbjuder drygt 1300 lägenheter i flera olika storlekar och prisklasser.

logo

Bostaden Umeå

Bostaden Umeå arbetar för hållbara hem och för ett bättre Umeå. De förvaltar nästan 15000 bostäder i staden.

logo

K2A - Student

K2A grundades 2013 och är ett grönt bostadsbolag med fokus på långsiktigt ägande och förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter. K2A utvecklar och erbjuder moderna, yteffektiva och funktionella bostäder i Stockholm, Mälardalen och utvalda universitet- och högskoleorter.

logo

Skebo

Skebo har som mål att hjälpa Skellefteå fortsätta växa och att ge folk möjlighet att bo där de vill.

 
logo

Klarabo

Klara Bo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Deras nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare.

 
logo

Vännäs Fastigheter

Vännäs Fastigheter AB är ett allmännyttigt fastighetsbolag som är helägt av Vännäs kommun. De har fastigheter i Vännäs centralort, Vännäsby samt i Tväråbäck.

 
logo

Doroteahus

Verksamheten inleddes 1953 genom bildandet av Stiftelsen Doroteahus, följt av byggandet av det första huset som påbörjades sommaren 1955. Antalet lägenheter har ökat över åren, särskilt under början av 90-talet. För närvarande har de över 365 lägenheter. Förutom lägenheter hyr de också ut affärs och kontorslokaler, samt några servicelokaler för kommunala ändamål. Den totala fastighetsytan är ca 37 000 kvm.

 
logo

Umlupsen Fastigheter

Fastighets AB Umluspen ägs av Storumans kommun. De har fastigheter i Storuman, Stensele, Gunnarn och i skidmetropolerna Tärnaby/Hemavan. Fastighets AB Umluspen äger ca 400 lägenheter och ett antal kontors fastigheter. De förvaltar även Storumans kommuns fastigheter. Bolaget bildades 1994 och har i dagsläget ca 40 anställda.

 
logo

Malå Bostaden

Malåbostaden är Malå Kommuns helägda bostadsföretag. De har ca 80% av totala antalet lägenheter som finns inom kommunen och deras bestånd består av ca 500 lägenheter.

Med stöd av:

SSEBL
Kontakt
  • OptiQueue Nordics AB
  • Drottninggatan 78
  • 111 36 Stockholm
  • Org. nr. 559286–3251
  • hello@dibz.se

All rights reserved. © OptiQueue Nordics AB