VÄRMLAND

Det smidigaste sättet att bostadsköa i Värmland

Låt dibz sköta bostadsköandet åt dig! Här kan du ställa dig i 200+ bostadsköer med några klick. Vi kommer dessutom att sköta underhållet av köplatsen åt dig, så att du kan slappna av och fundera på annat.
balcony on an apartment building
 

Bostadsköer i Värmland

Vi har samlat både kommunala och privata bostadsköer, inklusive studentköer. Allt för att öka dina möjligheter att få en bra bostad när du behöver den.
logo

K2A

K2A grundades 2013 och är ett grönt bostadsbolag med fokus på långsiktigt ägande och förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter. K2A utvecklar och erbjuder moderna, yteffektiva och funktionella bostäder i Stockholm, Mälardalen och utvalda universitet- och högskoleorter.

logo

Arvika Fastighets

Arvika Fastighets har ungefär 3000 lägenheter i olika delar av Arvika, en stad som med nära till både vatten och natur.

logo

K2A - Student

K2A grundades 2013 och är ett grönt bostadsbolag med fokus på långsiktigt ägande och förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter. K2A utvecklar och erbjuder moderna, yteffektiva och funktionella bostäder i Stockholm, Mälardalen och utvalda universitet- och högskoleorter.

logo

Hammaröbostäder

Hammaröbostäder är ett allmännyttigt bostadsbolag. Företaget äger, förvaltar och hyr ut cirka 1000 hyresrätter där också särskilda boendeformer ingår, samt ett antal lokaler.

logo

Torsby Bostäder

Torsby Bostäder är ett modernt bostadsföretag med inriktning på att ge deras hyresgäster en god service och bra bostäder till en rimlig hyra!

logo

Eda Bostäder

Företaget är ett av Eda kommun helägt bostadsföretag med uppgift att främja bostadsförsörjningen i Eda kommun, bygga och förvalta fastigheter för kommunens förvaltning, samt kommersiell service. Bolaget skall även förvärva fastigheter eller tomträtter för att uppföra och förvalta bostadshus med tillhörande affärslägenheter och kollektiva anordningar

 
logo

Filipstads bostäder

Filipstadsbostäder erbjuder ett varierat utbud med god standard. Filipstadsbostäder förvaltar 570 lägenheter i skiftande storlekar. Förutom lägenheterna så finns även 35 lokaler, 200 parkeringsplatser och 150 garage i Filipstadsbostäders bestånd. De finns utspridda i Filipstad, Persberg, Lesjöfors och Nykroppa

 
logo

Forshaga Bostäder

Forshagabostäders uppgift är att på affärsmässiga grunder främja försörjningen av bostäder och kommersiella lokaler och på så sätt medverka till att stärka Forshaga kommuns utveckling

 
logo

Säffle Bostäder

Säfflebostäder AB kan erbjuda ett stort antal lägenheter och radhus i Säffle kommun i varierande storlekar. När det gäller lokaler har de ett brett utbud för butiksverksamhet och kontorslokaler

 
logo

Kils bostader

Kilsbostäder AB är ett allmännyttigt bostadsföretag med uppgifter att främja bostadsförsörjningen inom Kils kommun. Deras uppdrag är att bygga och förvalta bostäder, kommunala serviceanläggningar samt lokaler för handel, hantverk m.m.

 
logo

Årjängs Bostad

Årjängs Bostäder jobbar hela tiden för att utvecklas, och för att skapa affärsmässig långsiktighet och närhet till deras kunder.

 
logo

Grums Hyresbostäder

Grums Hyresbostäder AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs till 100 procent av Grums kommun.

 
logo

Karlstads Bostads

Karlstads Bostads AB är ett kommunalt bostadsbolag med cirka 7 700 lägenheter, studentboenden och lokaler i centrala Karlstad

 
logo

Lecab Fastigheter

Lecab Fastigheter AB äger och förvaltar ett flertal lokaler runtom i Värmland, de flesta lokalerna ligger i Karlstad

 
logo

Studentbostäder i Norden

SBS erbjuder prisvärda studentboenden av hög kvalitet över hela Norden med över 15 städer i Sverige samt Norge & Danmark. Deras ambition är att bli Nordens ledande studentbostadsbolag och det givna valet för studenter på väg mot sitt drömyrke.

Med stöd av:

SSEBL
Kontakt
  • OptiQueue Nordics AB
  • Drottninggatan 78
  • 111 36 Stockholm
  • Org. nr. 559286–3251
  • hello@dibz.se

All rights reserved. © OptiQueue Nordics AB