STOCKHOLM

Det smidigaste sättet att bostadsköa i Stockholm

Låt dibz sköta bostadsköandet åt dig! Här kan du ställa dig i 200+ bostadsköer med några klick. Vi kommer dessutom att sköta underhållet av köplatsen åt dig, så att du kan slappna av och fundera på annat.
balcony on an apartment building
 

Bostadsköer i Stockholm

Vi har samlat både kommunala och privata bostadsköer, inklusive studentköer. Allt för att öka dina möjligheter att få en bra bostad när du behöver den.
logo

Ekerö Bostäder

Den största hyresvärden i natursköna Ekerö kommun. Med 9000 hyresrätter arbetar de aktivt för att vara en lyhörd hyresvärd som medverkar till ett tryggt, vänligt och välkomnande samhälle.

logo

Hemvist

Hemvist (den 22/2024 januari bytte de namn från Sveafastigheter till Hemvist) äger och förvaltar kvalitativa fastigheter i Mälardalen och erbjuder en bredd av hyresrätter som passar för livets alla olika faser. De är ett engagerat team som arbetar med deras fastigheter och för att du ska trivas som hyresgäst hos de. De jobbar efter deras tre ledord att de ska vara omtänksamma, närvarande och långsiktiga.

logo

Tyresö bostäder

Var sjätte tyresöbo är hyresgäst hos TYBO. Några bor i radhus, andra i flerfamiljshus och nästan alla har balkong eller egen uteplats. Tyresö har stora friluftsområden och fina naturreservat med riksintressant flora och fauna, närhet till hav och insjöar.

logo

Telge Bostäder

Södertäljes största bostadsföretag, sedan 1948 erbjuder Telge AB boende i attraktiva, trygga och levande stadsdelar i innovativa och internationella Södertälje kommun. Bostäderna finns i Södertälje, Järna, Mölnbo, Hölö och Enhörna. Även student- och korttidslägenheter finns tillgängliga. Som studerande på Campus Telge eller KTH Södertälje har du förtur i kön. Här köar du även för parkeringsplatser.

logo

Nynäshamnsbostäder

Nynäshamn, en stad omgiven av vacker natur och skärgård. Endast 40 minuter från Stockholm. Möjligheternas stad för alla människor, oavsett drömmar och situation.

logo

Nykvarnsbostäder

Nykvarnsbostäders ambitionen är att vara ett attraktivt boendealternativ genom öppenhet, omtanke och affärsmässighet. Deras målsättning är att erbjuda dig ett tryggt boende i Nykvarn med en hög servicenivå.

 
logo

Haninge Bostäder

Haninge bostäder äger och förvaltar fastigheter från Utö och Dalarö i söder till Vendelsö i norr. Kommunen ligger alldeles vid havet, vilket skänker kommuninvånarna en trygg och trivsam livsmiljö.

 
logo

Einar Mattsson

Einar Mattson är måna om att hyresgästerna trivs med sitt boende och känner sig respekterade och trygga. När de förmedlar sina lägenheter gör de en samlad bedömning utifrån köpoäng, ekonomi och referenser.

 
logo

ByggVesta

Hos Byggvesta hittar du moderna, miljövänliga och trivsamma hyresrätter och studentlägenheter i Sveriges största städer. ByggVesta är en innovatör som utvecklar, bygger, förvaltar och investerar i nya hållbara bostäder.

 
logo

Väsbyhem

Med visionen 'en värld för alla' bygger Väsbyhems affärsidé på att bygga och förvalta ett variationsrikt utbud av bostäder samt säkerställa kundnöjdhet genom positivt bemötande och lyhördhet för kundens behov.

 
logo

Upplans-Brohus

Utvecklar hyresrätten till en attraktiv boendeform för alla. För närvarande håller denna kö 5100 hyreslägenheter och det byggs dessutom nytt.

 
logo

Sollentunahem

Utvecklar hyresrätten till en attraktiv boendeform för alla. För närvarande håller denna kö 5100 hyreslägenheter och det byggs dessutom nytt.

 
logo

K2A

K2A grundades 2013 och är ett grönt bostadsbolag med fokus på långsiktigt ägande och förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter. K2A utvecklar och erbjuder moderna, yteffektiva och funktionella bostäder i Stockholm, Mälardalen och utvalda universitet- och högskoleorter.

 
logo

Wallenstam

Wallenstams bostadsfastigheter finns samlade främst i Stockholm och Göteborg, och kommersiella fastigheter finns koncentrerat till Göteborgs innerstad. Wallenstams fastigheter är belägna i bra, attraktiva lägen och har en god standard.

 
logo

Harry Berglund

Harry Berglund Förvaltnings AB är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar bostadsfastigheter och kommersiella lokaler med kärlek, omtanke och kvalitet. Viktigast av allt är att deras hyresgäster är trygga och trivs.

 
logo

Kungsvåningen

Kungsvåningen äger, förvaltar och utvecklar fastigheter. Kungsvåningens målsättning är att både uppföra och förvalta fastigheter med maximal hållbarhet och minimal miljöpåverkan. Deras fokus ligger på människors behov av livskvalitet, god hälsa och hushållning med resurser.

 
logo

Hässelby Hem

Hässelby Hem vill långsiktigt förvalta och utveckla fastigheter och områden i Hässelby. Deras vision är att ge hyresgäster ett kvalitativt boende i välskötta hus.

 
logo

K2A - Student

K2A grundades 2013 och är ett grönt bostadsbolag med fokus på långsiktigt ägande och förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter. K2A utvecklar och erbjuder moderna, yteffektiva och funktionella bostäder i Stockholm, Mälardalen och utvalda universitet- och högskoleorter.

 
logo

Heba

Heba är en långsiktig och erfaren fastighetsägare som utvecklar, äger och förvaltar bostäder och samhällsfastigheter i Stockholmsregionen och Mälardalen. Genom deras kunnande och engagemang erbjuder de hållbara och trygga boenden att trivas i under livets olika faser. De skapar värde för ägare och samhälle genom nöjda hyresgäster, tryggare och attraktivare bostadsområden och förtroendefulla partnerskap.

 
logo

M2 Gruppen

M2 Gruppen äger, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella fastigheter i Sverige.De strävar efter att vara en långsiktig ägare och deras ambition är att förvalta deras fastigheter väl och effektivt till maximal kundnytta. Med egen personal på varje ort finns de alltid nära deras hyresgäster.

 
logo

Roslags bostäder

Roslags bostäder erbjuder ett bra boende och bra boendemiljö. Roslagsbostäder är med sina drygt 2 000 lägenheter den i särklass största hyresvärden i Norrtälje kommun

 
logo

Järfälla Hus

Järfällahus äger och förvaltar över 5 600 lägenheter och 4 500 fordonsplatser samt ca 58 000 kvadratmeter kommersiella lokaler i Järfälla kommun.

 
logo

Studentbostäder i Norden

SBS erbjuder prisvärda studentboenden av hög kvalitet över hela Norden med över 15 städer i Sverige samt Norge & Danmark. Deras ambition är att bli Nordens ledande studentbostadsbolag och det givna valet för studenter på väg mot sitt drömyrke.

Med stöd av:

SSEBL
Kontakt
  • OptiQueue Nordics AB
  • Drottninggatan 78
  • 111 36 Stockholm
  • Org. nr. 559286–3251
  • hello@dibz.se

All rights reserved. © OptiQueue Nordics AB