SÖDERMANLAND

Det smidigaste sättet att bostadsköa i Södermanland

Låt dibz sköta bostadsköandet åt dig! Här kan du ställa dig i 200+ bostadsköer med några klick. Vi kommer dessutom att sköta underhållet av köplatsen åt dig, så att du kan slappna av och fundera på annat.
balcony on an apartment building
 

Bostadsköer i Södermanland

Vi har samlat både kommunala och privata bostadsköer, inklusive studentköer. Allt för att öka dina möjligheter att få en bra bostad när du behöver den.
logo

Hemvist

Hemvist (den 22/2024 januari bytte de namn från Sveafastigheter till Hemvist) äger och förvaltar kvalitativa fastigheter i Mälardalen och erbjuder en bredd av hyresrätter som passar för livets alla olika faser. De är ett engagerat team som arbetar med deras fastigheter och för att du ska trivas som hyresgäst hos de. De jobbar efter deras tre ledord att de ska vara omtänksamma, närvarande och långsiktiga.

logo

Bostad Eskilstuna

Bostad Eskilstuna sammarbetar med många bostadsaktörer för att kunna erbjuda attraktiva studentbostäder.

logo

Nyköpingshem

Nyköpingshem är det största bostadsbolaget i Nyköping och har stort fokus på service och trygghet.

logo

Trobo

Trobo har cirka 580 lägenheter i Trosa och Vagnhärad. Deras mål är att göra det enkelt och bekvämt för dig som hyresgäst.

logo

Gnesta Hem

Gnesta och är ett kommunalägt bostadsbolag. Bolaget äger och förvaltar idag sammanlagt 974 lägenheter varav ca. 842 ligger i Gnesta tätort. De har också ett 20-tal kommersiella lokaler i Gnesta Kommun. Gnesta är en vacker och mycket ung kommun i Södermanland. I Gnesta finns fyra tätorter, Gnesta, Stjärnhov, Björnlunda och Laxne.

logo

Gladsheim

Gladsheim är ett fastighetsbolag med fokus på hyresbostäder. Gladsheim förvärvar, förvaltar och förädlar hyresbostäder i mellanstora svenska städer. Idag har bolaget fastigheter på flera orter som vi valt att dela in i två regioner: Mälardalen och Väst. I Mälardalen har vi fastigheter i Eskilstuna, Norrköping, Karlskoga, Arboga och Kungsör och Köping. I region Väst har vi fastigheter i Skövde, Skara, Tibro och Töreboda.

 
logo

Vingåkershem

Vingåkershem AB är det kommunala bostadsbolaget som har i uppdrag att erbjuda bra och prisvärda bostäder för alla kommuninvånare. Idag finns totalt 351 bostäder av olika karaktär i kommunen

 
logo

Flens bostäder

Idag har Flens bostäder ca 1 750 lägenheter i olika storlekar, standard och prisnivåer. Hos de hittar du radhusliknande boende, servicelägenheter, ungdomslägenheter och lägenheter lämpliga för barnfamiljer.

 
logo

Kfab

KFAB är Katrineholms största hyresvärd. De äger och förvaltar över 1 800 lägenheter

Med stöd av:

SSEBL
Kontakt
  • OptiQueue Nordics AB
  • Drottninggatan 78
  • 111 36 Stockholm
  • Org. nr. 559286–3251
  • hello@dibz.se

All rights reserved. © OptiQueue Nordics AB