SKÅNE

Det smidigaste sättet att bostadsköa i Skåne

Låt dibz sköta bostadsköandet åt dig! Här kan du ställa dig i 200+ bostadsköer med några klick. Vi kommer dessutom att sköta underhållet av köplatsen åt dig, så att du kan slappna av och fundera på annat.
balcony on an apartment building
 

Bostadsköer i Skåne

Vi har samlat både kommunala och privata bostadsköer, inklusive studentköer. Allt för att öka dina möjligheter att få en bra bostad när du behöver den.
logo

ByggVesta

Hos Byggvesta hittar du moderna, miljövänliga och trivsamma hyresrätter och studentlägenheter i Sveriges största städer. ByggVesta är en innovatör som utvecklar, bygger, förvaltar och investerar i nya hållbara bostäder.

logo

K2A

K2A grundades 2013 och är ett grönt bostadsbolag med fokus på långsiktigt ägande och förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter. K2A utvecklar och erbjuder moderna, yteffektiva och funktionella bostäder i Stockholm, Mälardalen och utvalda universitet- och högskoleorter.

logo

Derome Fastighet

Derome Fastighet är det jordnära företaget med det personliga engagemanget. Här gör ägare och personal sitt bästa för att ge dig som hyresgäst maximal trygghet och service. Lång erfarenhet och gedigen kunskap är till stor hjälp i vårt arbete. Deras ambition är att ligga i framkant när det gäller hållbar utveckling, med miljöaspekten i fokus.

logo

Burlövs Bostäder

Burlövs Bostäder är ett kommunalt bostadsbolag och erbjuder attraktiva lägenheter med bra hyror i väl underhållna fastigheter. De på Burlövs Bostäder tror på Burlöv. I dag och i framtiden. De vill bygga ett Burlöv där alla kan hitta en plats att leva och bo tillsamman.

logo

Stadsbostäder

Stadsbostäder förmedlar lediga hyresbostäder i flera kommuner och deras vision är att vara det självklara valet för båda bostadssökande och hyresvärdar i hela Skåne

logo

Jefast

Jefast utgår ifrån centrala Helsingborg. Där har de attraktiva centrala bostäder och lokaler men kan även erbjuda bostäder i centrala Höganäs.

 
logo

Nivika

Nivika förvärvar, bygger och förvaltar fastigheter i Värnamo och Jönköpingsområdet med hyresgästerna i fokus

 
logo

croisette

Rexellent förmedlar sina bostäder via Croisette och äger 74 radhus i Laröd lite utanför centrala Helsingborg. Det finns både enplans och tvåplans i olika storlekar. 

 
logo

LKF

LKF är ett kommunalt bolag med huvudsaklig uppgift att erbjuda lundaborna kvalitativa bostäder till en rimlig kostnad.

 
logo

Landskronahem

Landskronahem är ett av Landskronas ledande bostadsföretag och tillämpar ett kundnära arbetssätt.

 
logo

Ängelholmshem

Ängelholmshem är stadens största bostadsaktör och ägs av kommunen. De har ett brett utbud av hyresrätter.

 
logo

Ystadbostäder

Ystadbostäder är ett gammalt fastighetsbolag med cirka 1400 bostäder under förvaltning.

 
logo

Hässlehem

Hässlehem erbjuder ett tryggt och trivsamt boende för dig som vill bo i Hässleholms kommun.

 
logo

Abk

Kristianstadsbyggen har som mål att bygga boenden som passar alla. De förvaltar för tillfället över 9000 bostäder.

 
logo

K2A - Student

K2A grundades 2013 och är ett grönt bostadsbolag med fokus på långsiktigt ägande och förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter. K2A utvecklar och erbjuder moderna, yteffektiva och funktionella bostäder i Stockholm, Mälardalen och utvalda universitet- och högskoleorter.

 
logo

Höganäs Hem

Höganäs Hem strävar efter att ge folk ett hem med närhet till havet och ett hem fyllt av harmoni.

 
logo

Klarabo

Klara Bo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Deras nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare.

 
logo

Treklövern

Treklövern Bostads AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som är helägt av Klippans kommun i nordvästra Skåne. Bolaget har en politiskt sammansatt styrelse och kommunfullmäktige fastställer bolagets ägardirektiv. Treklövern ska tillgodose olika bostadsbehov samtidigt som man tar ett samhällsansvar. Treklövern erbjuder bostäder i Klippan, Stidsvig, Östra Ljungby och Ljungbyhed.

 
logo

Båstadhem

Båstadhem AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Båstads kommun. Med ca 1000 lägenheter runt om i Båstad kommun är vi den största aktören på bostadsmarknaden avseende hyresrätter i Båstad kommun. De äger och förvaltar även kommunens samtliga äldrevårdsfastigheter.

 
logo

Bjuvsbostäder

Alla ska ha lika rätt och möjlighet att söka bostad hos AB Bjuvsbostäder. Uthyrningsprocessen ska vara snabb, rättvis och väl fungerande.

 
logo

Svalövs Bostäder

Svalövs Bostäder är ett kommunägt bostadsbolag i Svalövs Kommun. Deras målsättning är bland annat att ge kommuninvånarna bästa möjliga boende. De förvaltar cirka 1050 lägenheter som är fördelade på orterna Svalöv, Teckomatorp, Billeberga, Tågarp, Kågeröd och Röstånga. De kan erbjuda många olika lägenhetstyper och ett varierat utbud av bostadsområde på orterna. Det finns allt mellan små ettor med kokvrå och fransk balkong till större lägenheter med uteplats och trädgård.

 
logo

Kvidingebyggen

AB Kvidingebyggen har ett varierat utbud av hyresbostäder i både flerfamiljshus och på markplan. AB Kvidingebyggen är ett litet bostadsbolag med drygt 430 lägenheter vilket gör att de kan ha en nära kontakt med deras hyresgäster.

 
logo

Leny Fastigheter

LENY Fastighets AB, ursprungligen Lennart Nyström Byggnads AB, är verksamt i Skåne sedan 1960-talet. De förvaltar 1327 lägenheter och 109 lokaler med över 50 års erfarenhet

 
logo

Rexellent

Rexellents affärsidé är att förvalta fastigheter med fokus på digitala lösningar för fastighetsägare och fastighetens boenden och hyresgäster.

 
logo

Studentbostäder i Norden

SBS erbjuder prisvärda studentboenden av hög kvalitet över hela Norden med över 15 städer i Sverige samt Norge & Danmark. Deras ambition är att bli Nordens ledande studentbostadsbolag och det givna valet för studenter på väg mot sitt drömyrke.

Med stöd av:

SSEBL
Kontakt
  • OptiQueue Nordics AB
  • Drottninggatan 78
  • 111 36 Stockholm
  • Org. nr. 559286–3251
  • hello@dibz.se

All rights reserved. © OptiQueue Nordics AB