ÖREBRO

Det smidigaste sättet att bostadsköa i Örebro

Låt dibz sköta bostadsköandet åt dig! Här kan du ställa dig i 200+ bostadsköer med några klick. Vi kommer dessutom att sköta underhållet av köplatsen åt dig, så att du kan slappna av och fundera på annat.
balcony on an apartment building
 

Bostadsköer i Örebro

Vi har samlat både kommunala och privata bostadsköer, inklusive studentköer. Allt för att öka dina möjligheter att få en bra bostad när du behöver den.
logo

K2A

K2A grundades 2013 och är ett grönt bostadsbolag med fokus på långsiktigt ägande och förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter. K2A utvecklar och erbjuder moderna, yteffektiva och funktionella bostäder i Stockholm, Mälardalen och utvalda universitet- och högskoleorter.

logo

Länsgården

Länsgården erbjuder traditionella hyresrätter, möblerade lägenheter, studentboende och 55+ boende i örebro län.

logo

Kumla Bostäder

Kumla Bostäder har över 2000 bostäder, allt från mitt i centrum till lite utanför staden.

logo

Karlskogahem

Karlskogahem är en stor fastighetsaktör med tre stycken värdeord - ansvar, trygghet och gemenskap.

logo

K2A - Student

K2A grundades 2013 och är ett grönt bostadsbolag med fokus på långsiktigt ägande och förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter. K2A utvecklar och erbjuder moderna, yteffektiva och funktionella bostäder i Stockholm, Mälardalen och utvalda universitet- och högskoleorter.

logo

Gladsheim

Gladsheim är ett fastighetsbolag med fokus på hyresbostäder. Gladsheim förvärvar, förvaltar och förädlar hyresbostäder i mellanstora svenska städer. Idag har bolaget fastigheter på flera orter som vi valt att dela in i två regioner: Mälardalen och Väst. I Mälardalen har vi fastigheter i Eskilstuna, Norrköping, Karlskoga, Arboga och Kungsör och Köping. I region Väst har vi fastigheter i Skövde, Skara, Tibro och Töreboda.

 
logo

Askersunds Bostäder

Askersundsbostäder är ett helägt kommunalt aktiebolag och är största hyresvärden i Askersunds Kommun. De är en stabil och pålitlig hyresvärd med mer än 60 års erfarenhet av fastighetsförvaltning. De äger och förvaltar ca 121.450 m² bostäder och lokaler. De har totalt 996 lägenheter i Askersund, Hammar, Kårberg, Lerbäck, Olshammar, Rönneshytta, Zinkgruvan, Åmmeberg och Åsbro. De hyr även ut garage och parkeringsplatser.

 
logo

Kristinehamns Bostäder

Kristinehamnsbostäder är ett kommunalt bolag som skall verka på marknadens villkor. Bolagets verksamhet styrs ytterst av ”Allbolagen”, Aktiebolagslagen och Offentlighetsprincipen. Bolaget bildades 1995 och har sina rötter i de tidigare stiftelserna Bro och Malmen. Bolaget äger och förvaltar idag drygt 1300 bostäder, ett mindre antal lokaler, samt ett småföretagarcentrum

 
logo

Hällefors Bostäder

Hällefors Bostads AB är ett kommunalägt fastighetsbolag. De har idag ca 770 lägenheter samt lokaler fördelade i Hjulsjö, Grythyttan och Hällefors.

 
logo

Degerfosbyggen

Degerforsbyggen AB är ett helägt bostadsföretag till Degerfors kommun. Företaget äger bostäder, servicehus, kontors- och affärslokaler.

 
logo

Hallbo

Hallbo är en kommunal bostadsstiftelse som bildades 1947. De erbjuder bostäder och olika lokaler i Hallsberg, Pålsboda, Sköllersta, Östansjö och Vretstorp.

 
logo

Norabostäder

Norabostäder och Nora Fastigheter ägs av Nora kommun.Deras uppdrag är att erbjuda prisvärda lägenheter och lokaler, och de ska dessutom erbjuda varje enskild hyresgäst rätt lokal och rätt lägenhet.

 
logo

Öbo

Som Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag och hyresvärd kan de tänka långsiktigt och skapa nya lösningar tillsammans med deras hyresgäster och andra aktörer. De tar helt enkelt ett djupare och större samhällsansvar.

 
logo

Lindesbergs Bostäder

Libo är kommunägda fastighetsbolagen i Lindesbergs kommun. De tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och är en drivande aktör i att utveckla och förvalta en växande kommun

 
logo

Laxåhem

Laxå, med närmare 6000 invånare, strävar efter att bli en attraktiv centralort mellan Stockholm och Göteborg. Med närhet till både stad och natur samt bra skolor och föreningsliv lockar orten tillväxt och etablering av företag.

 
logo

Studentbostäder i Norden

SBS erbjuder prisvärda studentboenden av hög kvalitet över hela Norden med över 15 städer i Sverige samt Norge & Danmark. Deras ambition är att bli Nordens ledande studentbostadsbolag och det givna valet för studenter på väg mot sitt drömyrke.

Med stöd av:

SSEBL
Kontakt
  • OptiQueue Nordics AB
  • Drottninggatan 78
  • 111 36 Stockholm
  • Org. nr. 559286–3251
  • hello@dibz.se

All rights reserved. © OptiQueue Nordics AB