NORRBOTTEN

Det smidigaste sättet att bostadsköa i Norrbotten

Låt dibz sköta bostadsköandet åt dig! Här kan du ställa dig i 200+ bostadsköer med några klick. Vi kommer dessutom att sköta underhållet av köplatsen åt dig, så att du kan slappna av och fundera på annat.
balcony on an apartment building
 

Bostadsköer i Norrbotten

Vi har samlat både kommunala och privata bostadsköer, inklusive studentköer. Allt för att öka dina möjligheter att få en bra bostad när du behöver den.
logo

K2A

K2A grundades 2013 och är ett grönt bostadsbolag med fokus på långsiktigt ägande och förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter. K2A utvecklar och erbjuder moderna, yteffektiva och funktionella bostäder i Stockholm, Mälardalen och utvalda universitet- och högskoleorter.

logo

Lulebo

Lulebo AB är alla Luleåbors eget bostadsföretag. De finns till för alla; oavsett ursprung, ålder eller inkomst, och de arbetar för att tillhandahålla bra bostäder i de flesta delar av Luleå, där medborgarna vill bo.

logo

Pitebo

Pitebo förser Piteå med bostäder. I deras utbud finns lägenheter för alla åldrar, allt från studentlägenheter till trygghetsboende.  De värnar om allas lika rätt till ett bra boende oavsett skede i livet.

logo

LKAB

LKAB Fastigheter är ett helägt dotterbolag till LKAB med säte i Kiruna och har lång erfarenhet av förvaltning av fastigheter.

logo

Kirunabostäder

Kirunabostäder har över 2000 lägenheter och vill bidra till att stärka och utveckla boendet för alla människor i Kiruna kommun.

logo

K2A - Student

K2A grundades 2013 och är ett grönt bostadsbolag med fokus på långsiktigt ägande och förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter. K2A utvecklar och erbjuder moderna, yteffektiva och funktionella bostäder i Stockholm, Mälardalen och utvalda universitet- och högskoleorter.

 
logo

Luleå Student Bostads Service

Luleå Studentbostadsservice erbjuder lägenheter för studenter i Luleå.

 
logo

Pajala bostäder

Pajalabostäder AB är ett av Pajala kommun helägt bostadsaktiebolag. De har lägenheter och kommersiella lokaler i Pajala, Junosuando, Tärendö och Korpilombolo. Utöver det förvaltar de även Pajala kommuns alla verksamhetsfastigheter.

 
logo

Kalixbo

Stiftelsen Kalixbo äger och förvaltar cirka 890 bostäder, en yta på drygt 58 000 m². Förutom bostäder har Kalixbo även ett antal lokaler i sitt bestånd, en yta på cirka 28 000 m². Kalixbo har fastigheter i många delar av kommunen, i centrala Kalix men även i Töre, Morjärv, Nyborg och Båtskärsnäs.

 
logo

Arvidsjaurhem

Arvidsjaurhem AB är ett förvaltande företag som agerar på hyresmarknaden i Arvidsjaur i konkurrens med andra hyresvärdar. De förvaltar idag mer cirka 1 000 lägenheter och ett antal lokaler. Deras marknadstäckning ligger på ca 75 % av antalet hyresrätter.

 
logo

Jokkmokkshus

AB Jokkmokkshus är ett helägt kommunalt allmännyttigt bostadsföretag utan eget vinstintresse. Ändamålet med verksamheten är att bereda bostäder och lokaler av god standard till lägsta möjliga kostnad. De har som målsättning att ställa hyresgästens behov och önskemål i centrum och att Jokkmokkshus alltid ska vara ett förstahandsalternativ vid val av bostad i kommunen.

 
logo

Bodenbo

Stiftelsen Bodenbo är en av Sveriges allmännyttiga bostadsstiftelser och företagets historia sträcker sig från 1947 då stiftelsen grundades och kvarteret Humlan byggdes. Med drygt 2100 lägenheter och ett fåtal kommersiella lokaler är Bodenbo det största fastighetsbolaget i Boden. Utbudet av lägenheter finns i centrala Boden, Svartbjörnsbyn och Sävast.

 
logo

Lindbäcks

Lindbäcks är en ledande leverantör av industriellt producerade flerbostadshus, med fokus på hållbarhet och kundanpassning. Deras byggmetod med trä från norrländska skogar kombinerar modern teknik och LEAN-filosofi för resurssnåla och kostnadseffektiva lösningar. Genom långsiktiga beslut och innovation strävar de efter att utveckla samhällen för flera generationer framåt.

 
logo

Studentbostäder i Norden

SBS erbjuder prisvärda studentboenden av hög kvalitet över hela Norden med över 15 städer i Sverige samt Norge & Danmark. Deras ambition är att bli Nordens ledande studentbostadsbolag och det givna valet för studenter på väg mot sitt drömyrke.

Med stöd av:

SSEBL
Kontakt
  • OptiQueue Nordics AB
  • Drottninggatan 78
  • 111 36 Stockholm
  • Org. nr. 559286–3251
  • hello@dibz.se

All rights reserved. © OptiQueue Nordics AB