• Köer
  • Pris
  • Om oss
  • Vanliga frågor
  • Blogg
Kom igångLogga in

Västerås

Västerås inkluderar alla bostadsköer som har fastigheter i centrala Västerås samt stadens närområde.

Aroseken

Aroseken Bostäder äger och förvaltar hyreslägenheter i Västerås. Därför kan de erbjuda allt från citypuls till egen täppa och du kan hitta boendet som passar just ditt behov. Aroseken har sitt hjärta i Västerås och är stolta över det.

Harry Berglund

Harry Berglund Förvaltnings AB är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar bostadsfastigheter och kommersiella lokaler med kärlek, omtanke och kvalitet. Viktigast av allt är att deras hyresgäster är trygga och trivs.

K2A

K2A grundades 2013 och är ett grönt bostadsbolag med fokus på långsiktigt ägande och förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter. K2A utvecklar och erbjuder moderna, yteffektiva och funktionella bostäder i Stockholm, Mälardalen och utvalda universitet- och högskoleorter.
Skapa konto eller logga in för att se och gå med i köerna

Testa dibz utan kostnad

En månad gratis, sedan

25 SEK per månad

Starta gratismånad
Testa dibz kostnadsfritt

När kan man ställa sig i en bostadskö?

Åldersgränsen för att gå med i en bostadskö kan variera kraftigt från kö till kö. Vissa kräver att man är 18 år medan andra har en lägre åldersgräns på 16 eller 17 år. Andra bostadsköer har inte någon åldersgräns alls. Genom dibz kan du ställa dig i flertalet köer i Västerås med varierande krav på ålder.

Hur får man en hyreslägenhet i Västerås?

Att skaffa en hyreslägenhet är en relativt liknande process i de flesta områden. Det börjar med att man registrerar sig i en bostadskö, samlar köpoäng, och aktivt letar efter nya bostäder som erbjuds av bostadskön. Man kan sedan göra intresseanmälan och den med mest köpoäng (tid i kön) blir erbjuden bostaden först. Dibz sköter både registrering och inloggning åt dig automatiskt. Vissa fastighetsägare använder sig inte av en kö, utan tar emot intresseanmälningar utan kötid.

Hur lång är kötiden i Västerås?

Kötiden i Västerås varierar mycket från vilken kö man står i och vilket fastighetsobjekt som man söker. Dessutom påverkas kötiden av hur många andra som bostadsköar, och hur många köpoäng som dessa har. Den genomsnittliga kötiden hos Mimer var under 2018 ca. 4 år, men det kan gå både snabbare och långsammare.

Vilka bostadsköer finns i Västerås?

Västerås kommun förvaltar inte själva bostäder eller fastigheter, utan det är främst Bostad Västerås och Bostad AB Mimer som tar hand om detta. Bostad Västerås har ingen bostadskö då deras system inte baserar sig på köpoäng. Mimer har däremot en kostnadsfri bostadskö som du kan registrera dig i från 16 års ålder. Det finns totalt 6 st bostadsköer i Västerås.

Med stöd av:

SSEBL Logo
Länkar
Köer
Pris
Om oss
Vanliga frågor
Blogg
Logga in
Skapa konto
Juridiskt
Cookie Policy
Personuppgiftspolicy
Användarvillkor
Kontakt

OptiQueue Nordics AB
Grev Turegatan 75
114 38 Stockholm
Org. nr. 559286–3251


hello@dibz.se
© OptiQueue Nordics AB