• Köer
  • Pris
  • Om oss
  • Vanliga frågor
  • Blogg
Kom igångLogga in

Västerås

Västerås inkluderar alla bostadsköer som har fastigheter i centrala Västerås samt stadens närområde.

Aroseken

Aroseken Bostäder äger och förvaltar hyreslägenheter i Västerås. Därför kan de erbjuda allt från citypuls till egen täppa och du kan hitta boendet som passar just ditt behov. Aroseken har sitt hjärta i Västerås och är stolta över det.

Gå med

Harry Berglund

Harry Berglund Förvaltnings AB är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar bostadsfastigheter och kommersiella lokaler med kärlek, omtanke och kvalitet. Viktigast av allt är att deras hyresgäster är trygga och trivs.

Gå med

K2A

K2A grundades 2013 och är ett grönt bostadsbolag med fokus på långsiktigt ägande och förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter. K2A utvecklar och erbjuder moderna, yteffektiva och funktionella bostäder i Stockholm, Mälardalen och utvalda universitet- och högskoleorter.

Gå med

Mimer

Mimers mål är att aktivt bidra till att utveckla ett hållbart Västerås genom att bygga, äga, förvalta och hyra ut attraktiva bostäder för livets olika skeden. En bra dag börjar hemma är deras kundlöfte och det hjälper dem att i alla lägen fatta beslut för hyresgästens bästa.

Gå med

Sveafastigheter Bostad

Sveafastigheters hyresrätterna är hållbara och funktionseffektiva, med låg boendekostnad och nöjda hyresgäster. Idag bygger Sveafastigheter hyresrätter i 26 olika projekt runtom i landet. Ambitionen är att slutföra 500 lägenheter årligen

Gå med

VS-hus

VS-Hus AB är ett familjeföretag som grundades 1991. Att förvärva, rusta, förädla och långsiktigt förvalta gamla och nya hus är en naturlig del av VS-Hus verksamhet. Hyresgästen ska vara deras kund, deras hedersgäst som de värnar om och lyssnar på.

Gå med

Med stöd av:

SSEBL Logo
Länkar
Köer
Pris
Om oss
Vanliga frågor
Blogg
Logga in
Skapa konto
Juridiskt
Cookie Policy
Personuppgiftspolicy
Användarvillkor
Kontakt

OptiQueue Nordics AB
Grev Turegatan 75
114 38 Stockholm
Org. nr. 559286–3251


hello@dibz.se
© OptiQueue Nordics AB