• Köer
  • Pris
  • Om oss
  • Vanliga frågor
  • Blogg
Kom igångLogga in

Uppsala

Uppsala inkluderar alla bostadsköer som har fastigheter i centrala Uppsala samt stadens närområde.

Botrygg

Botrygg är ett privat bygg-och fastighetsbolag som inriktar sig på hyres- och bostadsrätter samt samhällsfastigheter. Botrygg stöttar även den lokal kulturen. De tycker det är viktigt att lyfta fram kulturen i samhället.

Gå med

ByggVesta

Hos Byggvesta hittar du moderna, miljövänliga och trivsamma hyresrätter och studentlägenheter i Sveriges största städer. ByggVesta är en innovatör som utvecklar, bygger, förvaltar och investerar i nya hållbara bostäder.

Gå med

Heimstaden

Heimstaden är ett ledande europeiskt bostadsfastighetsbolag med en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes.

Gå med

Knivstabostäder

Knivsta, med sitt strategiska läge, mitt emellan Uppsala och Stockholm och med Arlanda in på knuten, erbjuder Knivsta ett av Sveriges bästa lägen för boende och verksamheter.

Gå med

Sveafastigheter Bostad

Sveafastigheters hyresrätterna är hållbara och funktionseffektiva, med låg boendekostnad och nöjda hyresgäster. Idag bygger Sveafastigheter hyresrätter i 26 olika projekt runtom i landet. Ambitionen är att slutföra 500 lägenheter årligen

Gå med

Tierpsbyggen

Tierpsbyggen vill vara en aktiv och drivande aktör, som bidrar till en positiv utveckling i Tierps kommun, genom att skapa varierande och attraktiva boendemiljöer. Visionen ställer stora krav på att alla är lyhörda, tänker och agerar positiv och arbetar nära våra uppdragsgivare.

Gå med

Uppsala Bostadsförmedling

Uppsala Bostadsförmedling har målet att samla alla lediga hyresrätter på ett och samma ställe. Genom deras digitala förmedlingstjänst vill de se till att hyresvärdar och bostadssökande lättare hittar varandra. Att söka en bostad ska vara enkelt och tryggt.

Gå med

Med stöd av:

SSEBL Logo
Länkar
Köer
Pris
Om oss
Vanliga frågor
Blogg
Logga in
Skapa konto
Juridiskt
Cookie Policy
Personuppgiftspolicy
Användarvillkor
Kontakt

OptiQueue Nordics AB
Grev Turegatan 75
114 38 Stockholm
Org. nr. 559286–3251


hello@dibz.se
© OptiQueue Nordics AB