• Köer
  • Pris
  • Om oss
  • Vanliga frågor
  • Blogg
Kom igångLogga in

Uppsala

Uppsala inkluderar alla bostadsköer som har fastigheter i centrala Uppsala samt stadens närområde.

Botrygg

Botrygg är ett privat bygg-och fastighetsbolag som inriktar sig på hyres- och bostadsrätter samt samhällsfastigheter. Botrygg stöttar även den lokal kulturen. De tycker det är viktigt att lyfta fram kulturen i samhället.

ByggVesta

Hos Byggvesta hittar du moderna, miljövänliga och trivsamma hyresrätter och studentlägenheter i Sveriges största städer. ByggVesta är en innovatör som utvecklar, bygger, förvaltar och investerar i nya hållbara bostäder.

Heimstaden

Heimstaden är ett ledande europeiskt bostadsfastighetsbolag med en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes.
Skapa konto eller logga in för att se och gå med i köerna

Testa dibz utan kostnad

En månad gratis, sedan

25 SEK per månad

Starta gratismånad
Testa dibz kostnadsfritt

Hur lång är kötiden i Uppsala?

Kötiden baseras på hur många som söker bostad, hur många köpoäng de har, och hur stor efterfrågan det är på ett fastighetsobjekt. Söker du en bostad som många vill ha ökar antalet köpoäng som krävs, och därmed även kötiden. Den genomsnittliga kötiden i Uppsalas kommunala kö var under 2020 ca. 4 år, en betydlig minskning från föregående år (ca. 6 år). Det finns köer som har kortare kötid, men dessa är oftast lite svårare att hitta.

Gratis bostadsköer i Uppsala

Vissa bostadsköer tar betalt av deras köande medan andra inte gör det. Uppsalas kommunala bostadskö, Bostadsförmedlingen i Uppsala, är en betalkö. Genom dibz kan du ställa dig i 6 st gratis bostadsköer, som exempelvis Heimstaden, Tierpsbyggen, Sveafastigheter bostad osv. Det finns ingen direkt fördel eller skillnad med en kö som tar betalt jämfört med en kö som inte gör det.

Hur ställer man sig i en bostadskö?

Om du ställer dig i köer via dibz är din köplats i trygga händer: registrering och regelbunden inloggning är redan fixat åt dig. Annars behöver du registrera dig i respektive bostadskö via deras hemsida. De flesta köerna i Uppsala kräver att man är 18 år, medan andra har en lägre åldersgräns, eller till och med ingen alls. Efter att du har registrerat dig behöver du logga in var 3:e till var 12:e månad.

Uppsalas bostadsförmedling

Bostadsförmedlingen i Uppsala är Uppsalas bostadskö. Du får gå med i denna kö förutsatt att du är 16 år och betalar den årliga avgiften på 305 kr.

Med stöd av:

SSEBL Logo
Länkar
Köer
Pris
Om oss
Vanliga frågor
Blogg
Logga in
Skapa konto
Juridiskt
Cookie Policy
Personuppgiftspolicy
Användarvillkor
Kontakt

OptiQueue Nordics AB
Grev Turegatan 75
114 38 Stockholm
Org. nr. 559286–3251


hello@dibz.se
© OptiQueue Nordics AB