• Köer
  • Pris
  • Om oss
  • Vanliga frågor
  • Blogg
Kom igångLogga in

Stockholm yttre

Stockholm yttre inkluderar alla bostadsköer som har fastigheter i Stockholms närområde med goda kommunikationer till innerstaden.

Armada Fastighets

Armada Bostäder AB har ca 1500 lägenheter, de flesta belägna centralt i Åkersberga och vid Åkers Kanal, men även ute i landsbygden såsom Roslags Kulla och Ljusterö.

Gå med

Bostadsförmedlingen i Stockholm

Bostadsförmedlingen hjälper bostadssökande och fastighetsägare att hitta varandra och samarbetar med över 200 fastighetsägare, såväl privata som kommunala.

Gå med

Botrygg

Botrygg är ett privat bygg-och fastighetsbolag som inriktar sig på hyres- och bostadsrätter samt samhällsfastigheter. Botrygg stöttar även den lokal kulturen. De tycker det är viktigt att lyfta fram kulturen i samhället.

Gå med

ByggVesta

Hos Byggvesta hittar du moderna, miljövänliga och trivsamma hyresrätter och studentlägenheter i Sveriges största städer. ByggVesta är en innovatör som utvecklar, bygger, förvaltar och investerar i nya hållbara bostäder.

Gå med

Campus Roslagen

Campus Roslagen har bostadsgaranti för studenter och arbetar med att skapa trygghet i kommunen. Norrtälje har blivit framröstad till en av de tryggaste kommunerna i Sverige. Det är ett grönskande område med restaurang och café belägen på promenadavstånd från bostadsområdet.

Gå med

Einar Mattsson

Einar Mattson är måna om att hyresgästerna trivs med sitt boende och känner sig respekterade och trygga. När de förmedlar sina lägenheter gör de en samlad bedömning utifrån köpoäng, ekonomi och referenser.

Gå med

Ekerö Bostäder

Den största hyresvärden i natursköna Ekerö kommun. Med 9000 hyresrätter arbetar de aktivt för att vara en lyhörd hyresvärd som medverkar till ett tryggt, vänligt och välkomnande samhälle.

Gå med

Haninge Bostäder

Haninge bostäder äger och förvaltar fastigheter från Utö och Dalarö i söder till Vendelsö i norr. Kommunen ligger alldeles vid havet, vilket skänker kommuninvånarna en trygg och trivsam livsmiljö.

Gå med

Heimstaden

Heimstaden är ett ledande europeiskt bostadsfastighetsbolag med en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes.

Gå med

K2A

K2A grundades 2013 och är ett grönt bostadsbolag med fokus på långsiktigt ägande och förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter. K2A utvecklar och erbjuder moderna, yteffektiva och funktionella bostäder i Stockholm, Mälardalen och utvalda universitet- och högskoleorter.

Gå med

Knivstabostäder

Knivsta, med sitt strategiska läge, mitt emellan Uppsala och Stockholm och med Arlanda in på knuten, erbjuder Knivsta ett av Sveriges bästa lägen för boende och verksamheter.

Gå med

Kungsvåningen

Kungsvåningen äger, förvaltar och utvecklar fastigheter. Kungsvåningens målsättning är att både uppföra och förvalta fastigheter med maximal hållbarhet och minimal miljöpåverkan. Deras fokus ligger på människors behov av livskvalitet, god hälsa och hushållning med resurser.

Gå med

Nykvarnsbostäder

Nykvarnsbostäders ambitionen är att vara ett attraktivt boendealternativ genom öppenhet, omtanke och affärsmässighet. Deras målsättning är att erbjuda dig ett tryggt boende i Nykvarn med en hög servicenivå.

Gå med

Nynäshamnsbostäder

Nynäshamn, en stad omgiven av vacker natur och skärgård. Endast 40 minuter från Stockholm. Möjligheternas stad för alla människor, oavsett drömmar och situation.

Gå med

Sollentunahem

Utvecklar hyresrätten till en attraktiv boendeform för alla. För närvarande håller denna kö 5100 hyreslägenheter och det byggs dessutom nytt.

Gå med

SSSB

SSSB grundades av studenter som ville göra något åt bostadsbristen i Stockholm. Idag är SSSB störst på studentbostäder i Sverige. Dessutom ligger deras bostadsområden alltid nära kollektivtrafik eller campusområden.

Gå med

Sveafastigheter Bostad

Sveafastigheters hyresrätterna är hållbara och funktionseffektiva, med låg boendekostnad och nöjda hyresgäster. Idag bygger Sveafastigheter hyresrätter i 26 olika projekt runtom i landet. Ambitionen är att slutföra 500 lägenheter årligen

Gå med

Telge Bostäder

Södertäljes största bostadsföretag, sedan 1948 erbjuder Telge AB boende i attraktiva, trygga och levande stadsdelar i innovativa och internationella Södertälje kommun. Bostäderna finns i Södertälje, Järna, Mölnbo, Hölö och Enhörna. Även student- och korttidslägenheter finns tillgängliga. Som studerande på Campus Telge eller KTH Södertälje har du förtur i kön. Här köar du även för parkeringsplatser.

Gå med

Tyresö bostäder

Var sjätte tyresöbo är hyresgäst hos TYBO. Några bor i radhus, andra i flerfamiljshus och nästan alla har balkong eller egen uteplats. Tyresö har stora friluftsområden och fina naturreservat med riksintressant flora och fauna, närhet till hav och insjöar.

Gå med

Väsbyhem

Med visionen 'en värld för alla' bygger Väsbyhems affärsidé på att bygga och förvalta ett variationsrikt utbud av bostäder samt säkerställa kundnöjdhet genom positivt bemötande och lyhördhet för kundens behov.

Gå med

Wallenstam

Wallenstams bostadsfastigheter finns samlade främst i Stockholm och Göteborg, och kommersiella fastigheter finns koncentrerat till Göteborgs innerstad. Wallenstams fastigheter är belägna i bra, attraktiva lägen och har en god standard.

Gå med

Med stöd av:

SSEBL Logo
Länkar
Köer
Pris
Om oss
Vanliga frågor
Blogg
Logga in
Skapa konto
Juridiskt
Cookie Policy
Personuppgiftspolicy
Användarvillkor
Kontakt

OptiQueue Nordics AB
Grev Turegatan 75
114 38 Stockholm
Org. nr. 559286–3251


hello@dibz.se
© OptiQueue Nordics AB