• Köer
  • Pris
  • Om oss
  • Vanliga frågor
  • Blogg
Kom igångLogga in

Stockholm inre

Stockholm inre inkluderar alla bostadsköer som har fastigheter i centrala Stockholm med anslutning till tunnelbanan.

Bostadsförmedlingen i Stockholm

Bostadsförmedlingen hjälper bostadssökande och fastighetsägare att hitta varandra och samarbetar med över 200 fastighetsägare, såväl privata som kommunala.

Gå med

ByggVesta

Hos Byggvesta hittar du moderna, miljövänliga och trivsamma hyresrätter och studentlägenheter i Sveriges största städer. ByggVesta är en innovatör som utvecklar, bygger, förvaltar och investerar i nya hållbara bostäder.

Gå med

Einar Mattsson

Einar Mattson är måna om att hyresgästerna trivs med sitt boende och känner sig respekterade och trygga. När de förmedlar sina lägenheter gör de en samlad bedömning utifrån köpoäng, ekonomi och referenser.

Gå med

Förvaltaren

Förvaltaren är Sundbyberg stads eget fastighetsbolag. Sedan starten 1947 har de byggt och utvecklat det moderna Sundbyberg med attraktiva bostäder och fräscha lokaler för företag och andra verksamheter.

Gå med

Källfelt

Källfelt Byggnads AB:s ledord är trivsel och trygghet, helt och rent. Det innebär helt enkelt att deras hyresgäster ska kunna känna trygghet och trivsel i sitt boende och med dem som hyresvärd. Deras arbetssätt kännetecknas av ett högt engagemang.

Gå med

SSSB

SSSB grundades av studenter som ville göra något åt bostadsbristen i Stockholm. Idag är SSSB störst på studentbostäder i Sverige. Dessutom ligger deras bostadsområden alltid nära kollektivtrafik eller campusområden.

Gå med

Sveafastigheter Bostad

Sveafastigheters hyresrätterna är hållbara och funktionseffektiva, med låg boendekostnad och nöjda hyresgäster. Idag bygger Sveafastigheter hyresrätter i 26 olika projekt runtom i landet. Ambitionen är att slutföra 500 lägenheter årligen

Gå med

Wallenstam

Wallenstams bostadsfastigheter finns samlade främst i Stockholm och Göteborg, och kommersiella fastigheter finns koncentrerat till Göteborgs innerstad. Wallenstams fastigheter är belägna i bra, attraktiva lägen och har en god standard.

Gå med

Med stöd av:

SSEBL Logo
Länkar
Köer
Pris
Om oss
Vanliga frågor
Blogg
Logga in
Skapa konto
Juridiskt
Cookie Policy
Personuppgiftspolicy
Användarvillkor
Kontakt

OptiQueue Nordics AB
Grev Turegatan 75
114 38 Stockholm
Org. nr. 559286–3251


hello@dibz.se
© OptiQueue Nordics AB