• Köer
  • Pris
  • Om oss
  • Vanliga frågor
  • Blogg
Kom igångLogga in

Södra Svealand

Södra Svealand inkluderar bostadsköer som ligger på mindre orter runt om i södra Svealand.

Arvika Fastighets

Arvika Fastighets har ungefär 3000 lägenheter i olika delar av Arvika, en stad som med nära till både vatten och natur.

Karlskogahem

Karlskogahem är en stor fastighetsaktör med tre stycken värdeord - ansvar, trygghet och gemenskap.

Köpings Bostäder

Köpings Bostäder äger och förvaltar idag ca 2 700 lägenheter inom Köpings tätort. De har en bred variation av bostäder och kan erbjuda olika typer av boende både i flerbostadshus och i markbostäder i olika storlekar. 
Skapa konto eller logga in för att se och gå med i köerna

Testa dibz utan kostnad

En månad gratis, sedan

25 SEK per månad

Starta gratismånad
Testa dibz kostnadsfritt

Vad kostar det?

Många bostadsköer kan du ställa dig i helt utan kostnad. Andra tar ut en årsavgift som vanligtvis ligger på några hundar kronor. Om en bostadskö tar ut en avgift så framgår detta tydligt här på dibz. Lyckligtvis kan du ställa dig i samtliga köer i Södra Svealand helt utan extra kostnad.

Skaffa bostad i Södra Svealand

Processen för att skaffa lägenhet i Södra Svealand skiljer sig inte särskilt mycket från övriga städer i Sverige. Det första steget man bör göra är att ställa sig i bostadsköerna som finns i i Södra Svealand. Detta görs enkelt genom att skapa ett konto på dibz. För att maximera dina chanser till lägenhet är det viktigt att börja köa så tidigt som möjligt. Antalet ködagar i kombination med en god ekonomi är två avgörande faktorer för hur enkelt du hittar bostad.

Vilka köer finns i Södra Svealand?

Södra Svealand är stort och erbjuder ett antal mindre bostadsköer. Södra Svealand har ett stort utbud med köer för dig under 18. Med Karlskogahem och Köpings Bostäder vars åldersgräns är 16 och Nyköpingshem som helt saknar åldersgräns. För dig över 18 finns även Arvika Fastighets, med sina 3000 lägenheter. Då orterna som köerna är kopplade till inte är i största slaget är kötiden ofta lite kortare jämfört med Sverige i stort.

Hur ställer man sig i en bostadskö?

Om du ställer dig i köer via dibz är din köplats i trygga händer: registrering och regelbunden inloggning är redan fixat åt dig. Annars behöver du registrera dig i respektive bostadskö via deras hemsida. För många köer gäller 18-årsgräns. Södra Svealand har lyckligtvis flera köer för personer yngre än 18 år, vissa kräver att man istället är 16, andra saknar helt åldersgräns.

Med stöd av:

SSEBL Logo
Länkar
Köer
Pris
Om oss
Vanliga frågor
Blogg
Logga in
Skapa konto
Juridiskt
Cookie Policy
Personuppgiftspolicy
Användarvillkor
Kontakt

OptiQueue Nordics AB
Grev Turegatan 75
114 38 Stockholm
Org. nr. 559286–3251


hello@dibz.se
© OptiQueue Nordics AB