• Köer
  • Pris
  • Om oss
  • Vanliga frågor
  • Blogg
Kom igångLogga in

Örebro

Örebro inkluderar bostadsköer som har fastigheter i centrala Örebro samt Örebro län.

Botrygg

Botrygg är ett privat bygg-och fastighetsbolag som inriktar sig på hyres- och bostadsrätter samt samhällsfastigheter. Botrygg stöttar även den lokal kulturen. De tycker det är viktigt att lyfta fram kulturen i samhället.

Heimstaden

Heimstaden är ett ledande europeiskt bostadsfastighetsbolag med en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes.

K2A

K2A grundades 2013 och är ett grönt bostadsbolag med fokus på långsiktigt ägande och förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter. K2A utvecklar och erbjuder moderna, yteffektiva och funktionella bostäder i Stockholm, Mälardalen och utvalda universitet- och högskoleorter.
Skapa konto eller logga in för att se och gå med i köerna

Testa dibz utan kostnad

En månad gratis, sedan

25 SEK per månad

Starta gratismånad
Testa dibz kostnadsfritt

Vilka bostadsköer finns det i Örebro?

Det finns många hyresrätter i Örebro, både centralt i staden men även runt om i länet. Dessa inkluderar K2A, Länsgården, Botrygg, Kumla bostäder osv. Med bara några klick kan du enkelt ställa dig i alla dessa här på dibz. Många av Örebros bostadsköer erbjuder flera typer av boenden - hyresrätt, seniorbostad och studentbostad.

Hur får man en bostad i Örebro?

Att få en hyreslägenhet i Örebro är väldigt likt övriga städer i Sverige. Första steget är att ställa sig i bostadsköer som finns i Örebro, detta gör du lätt genom att skapa ett konto på dibz. Det som avgör om du får en lägenhet är ofta om du har god ekonomi samt hur många ködagar du har, det är därför viktigt att börja köa så snabbt som möjligt.

Söka bostad som student

Är du student eller planerar att bli? I Örebro finns flera köer som erbjuder boende för studenter, bland annat K2A och Länsgården. Jämfört med andra studentstäder har Örebro relativt god tillgång till student­boenden. Även om kötiden kan vara kortare till studentbostad än till övriga hyresrätter så är det viktigt att ha god framförhållning. Förbered dig för studierna genom att börja köa till bostad via dibz redan idag.

När kan man ställa sig i Örebros bostadsköer?

Åldersgränsen för att gå med i en bostadskö kan variera. Vissa kräver att man är 18 år medan andra har en lägre åldersgräns på 16 eller 17 år. Genom att börja köa för bostad tidigt ökar du chansen till ett förstahandskontrakt. Börja köa via dibz, enkelt och smidigt.

Med stöd av:

SSEBL Logo
Länkar
Köer
Pris
Om oss
Vanliga frågor
Blogg
Logga in
Skapa konto
Juridiskt
Cookie Policy
Personuppgiftspolicy
Användarvillkor
Kontakt

OptiQueue Nordics AB
Grev Turegatan 75
114 38 Stockholm
Org. nr. 559286–3251


hello@dibz.se
© OptiQueue Nordics AB