• Köer
  • Pris
  • Om oss
  • Vanliga frågor
  • Blogg
Kom igångLogga in

Norrköping

Norrköping inkluderar bostadsköer som har fastigheter i centrala Norrköping samt stadens närområde.

Botrygg

Botrygg är ett privat bygg-och fastighetsbolag som inriktar sig på hyres- och bostadsrätter samt samhällsfastigheter. Botrygg stöttar även den lokal kulturen. De tycker det är viktigt att lyfta fram kulturen i samhället.

Heimstaden

Heimstaden är ett ledande europeiskt bostadsfastighetsbolag med en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes.

Hyresbostader

Hyresbostäder är Norrköpings största bostadsföretag. Med deras 9 800 lägenheter har de ett brett utbud av bostäder.
Skapa konto eller logga in för att se och gå med i köerna

Testa dibz utan kostnad

En månad gratis, sedan

25 SEK per månad

Starta gratismånad
Testa dibz kostnadsfritt

Hur går man med i en bostadskö?

Hos dibz är det lätt att gå med i en, eller flera, bostadsköer. Lägg till de köer som vill vara med i, och dibz sköter resten. Du kan gå med i en bostadskö förutsatt att du uppfyller bostadsköns krav (oftast att du är 16 till 18 år).

När bör man ställa sig i Norrköpings bostadsköer?

Så snart som möjligt! Eftefrågan på bostäder i Sverige är allmänt hög. Detta medför att kötiden för en hyresrätt ofta är flera år. Med bara några klick på dibz kan du enkelt ställa dig i flera utav Norrköpings bostadsköer. Osäker på vart du kommer bo i framtiden? Passa då på att ställa dig i kö till bostäder runt om i landet.

Vilka bostadsköer finns i Norrköping?

Det finns många bostadsköer och hyresvärdar i Norrköping. Dessa inkluderar Hembla, Heimstaden, Botrygg osv. Via dessa har du chans till ett förstahandskontrakt antingen i centrala Norrköping eller i olika områden utanför staden. Majoriteten av hyresvärdarna har en bostadskö där den med flest köpoäng blir prioriterad. Ibland har hyresvärdarna istället en tydlig uthyrningspolicy (t.ex Hembla).

Skaffa bostad i Norrköping

Ett första steg till att skaffa bostad i Norrköping är att ställa sig i bostadskö. Efter att man samlat på sig tillräckligt med köpoäng kan man konkurrera om ett förstahandskontrakt. Hur många köpoäng som krävs varierar kraftigt så ställ dig i kö redan idag för att maximera dina chanser. För att inte mista sina köpoäng måste man logga in regelbundet på bostadsköns hemsida och uppdatera sin intresseanmälan. På dibz kan du med bara några klick ställa dig i flera utav Norrköpings bostadsköer och den regelbundna uppdateringen sköter vi åt dig.

Med stöd av:

SSEBL Logo
Länkar
Köer
Pris
Om oss
Vanliga frågor
Blogg
Logga in
Skapa konto
Juridiskt
Cookie Policy
Personuppgiftspolicy
Användarvillkor
Kontakt

OptiQueue Nordics AB
Grev Turegatan 75
114 38 Stockholm
Org. nr. 559286–3251


hello@dibz.se
© OptiQueue Nordics AB