• Köer
  • Pris
  • Om oss
  • Vanliga frågor
  • Blogg
Kom igångLogga in

Malmö

Malmö inkluderar alla bostadsköer som har fastigheter i centrala Malmö samt stadens närområde.

Burlövs Bostäder

Burlövs Bostäder är ett kommunalt bostadsbolag och erbjuder attraktiva lägenheter med bra hyror i väl underhållna fastigheter. De på Burlövs Bostäder tror på Burlöv. I dag och i framtiden. De vill bygga ett Burlöv där alla kan hitta en plats att leva och bo tillsamman.

ByggVesta

Hos Byggvesta hittar du moderna, miljövänliga och trivsamma hyresrätter och studentlägenheter i Sveriges största städer. ByggVesta är en innovatör som utvecklar, bygger, förvaltar och investerar i nya hållbara bostäder.

Derome Fastighet

Derome Fastighet är det jordnära företaget med det personliga engagemanget. Här gör ägare och personal sitt bästa för att ge dig som hyresgäst maximal trygghet och service. Lång erfarenhet och gedigen kunskap är till stor hjälp i vårt arbete. Deras ambition är att ligga i framkant när det gäller hållbar utveckling, med miljöaspekten i fokus.
Skapa konto eller logga in för att se och gå med i köerna

Testa dibz utan kostnad

En månad gratis, sedan

25 SEK per månad

Starta gratismånad
Testa dibz kostnadsfritt

Söka bostad som student

Genom bostadsförmedlingen i Malmö, Boplats Syd, kan du som student snabbt skaffa dig en studentlägenhet. Kötiden för en studentbostad i Malmö är bara 1-6 månader. Läs mer om att skaffa studentbostad i Malmö.

Hur lång tid tar det att få en bostad i Malmö?

Runt 3 år är den kötid som man får räkna med när man ska skaffa bostad i Malmö. Även fastän antalet personer i bostadsköer och aktiva bostadssökande har ökat under de senaste åren så har den genomsnittliga kötiden minskat. Dock är det fortfarande viktigt att vara ute i god tid när man ska söka bostad.

Hur går man med i en bostadskö?

Hos dibz är det lätt att gå med i en, eller flera, bostadsköer. Lägg till de köer som vill vara med i, och dibz sköter resten. Vanligtvis skulle du behöva navigera till bostadsköns sida och sedan registrera dig där. Utöver detta skulle du i de flesta fall manuellt behöva logga in var 3:e till 12:e månad för att behålla din köplats. Du kan gå med i en bostadskö förutsatt att du uppfyller bostadsköns krav (oftast att du är 16 till 18 år).

Vilka bostadsköer finns i Malmö?

Bostad Syd förmedlar bostäder och hyresrätter åt flertalet skånska kommuner, och agerar som Malmös kommunala bostadskö. I nuläget har kön totalt fler än 100 000 bostadsköande och hundra lediga bostäder dagligen, som du kan anmäla intresse för. Du måste vara 17 år för att registrera dig och betala en årsavgift på 300 kr. Det finns många fler privata bostadsköer i Malmö.

Med stöd av:

SSEBL Logo
Länkar
Köer
Pris
Om oss
Vanliga frågor
Blogg
Logga in
Skapa konto
Juridiskt
Cookie Policy
Personuppgiftspolicy
Användarvillkor
Kontakt

OptiQueue Nordics AB
Grev Turegatan 75
114 38 Stockholm
Org. nr. 559286–3251


hello@dibz.se
© OptiQueue Nordics AB