• Köer
  • Pris
  • Om oss
  • Vanliga frågor
  • Blogg
Kom igångLogga in

Linköping

Linköping inkluderar alla bostadsköer som har fastigheter i centrala Linköping samt stadens närområde.

Botrygg

Botrygg är ett privat bygg-och fastighetsbolag som inriktar sig på hyres- och bostadsrätter samt samhällsfastigheter. Botrygg stöttar även den lokal kulturen. De tycker det är viktigt att lyfta fram kulturen i samhället.

ByggVesta

Hos Byggvesta hittar du moderna, miljövänliga och trivsamma hyresrätter och studentlägenheter i Sveriges största städer. ByggVesta är en innovatör som utvecklar, bygger, förvaltar och investerar i nya hållbara bostäder.

Heimstaden

Heimstaden är ett ledande europeiskt bostadsfastighetsbolag med en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes.
Skapa konto eller logga in för att se och gå med i köerna

Testa dibz utan kostnad

En månad gratis, sedan

25 SEK per månad

Starta gratismånad
Testa dibz kostnadsfritt

Hur lång tid tar det att få en bostad i Linköping?

Kötiden för att få en lägenhet i Linköping varierar ganska mycket men ungefär 5 år kan behövas för en bra lägenhet, därför är det viktigt att köa i god tid. Dock är kötiden mycket kortare för en studentlägenhet eller korttidsboende.

Vilka bostadsköer finns i Linköping?

Det finns en mängd olika bostadsköer, både privata och kommunala. Några av de största i Linköping är Stångstaden, Heimstaden, och Rikshem, tillsammans har de tusentals lägenheter. Det finns även andra hyresvärdar med bostadskö, som Byggvesta, Mannersons, Länsförsäkring Östra och även Studentbostäder för studenter.

Hur får man en bostad i Linköping?

Att få en hyreslägenhet i Linköping är väldigt likt övriga städer i Sverige, första steget är att ställa sig i bostadsköerna som finns i Linköping, detta gör du lätt genom att skapa ett konto på dibz. Det som angör om du får en lägenhet är ofta om du har god ekonomi samt hur många ködagar du har, det är därför viktigt att börja köa så snabbt som möjligt. Om du behöver lägenhet snabbt kan det vara smart att använda sig av plattformar som Blocket bostad och Qasa men också skicka mejl till intressanta hyresvärdar.

Söka bostad som student

Det viktigaste du kan göra om du ska studera i Linköping är att ställa dig i Studentbostäders bostadskö, det kommer ge dig ett stort försprång om du behöver en hyreslägenhet när du börjar studera.

Med stöd av:

SSEBL Logo
Länkar
Köer
Pris
Om oss
Vanliga frågor
Blogg
Logga in
Skapa konto
Juridiskt
Cookie Policy
Personuppgiftspolicy
Användarvillkor
Kontakt

OptiQueue Nordics AB
Grev Turegatan 75
114 38 Stockholm
Org. nr. 559286–3251


hello@dibz.se
© OptiQueue Nordics AB