• Köer
  • Pris
  • Om oss
  • Vanliga frågor
  • Blogg
Kom igångLogga in

Linköping

Linköping inkluderar alla bostadsköer som har fastigheter i centrala Linköping samt stadens närområde.

Botrygg

Botrygg är ett privat bygg-och fastighetsbolag som inriktar sig på hyres- och bostadsrätter samt samhällsfastigheter. Botrygg stöttar även den lokal kulturen. De tycker det är viktigt att lyfta fram kulturen i samhället.

Gå med

ByggVesta

Hos Byggvesta hittar du moderna, miljövänliga och trivsamma hyresrätter och studentlägenheter i Sveriges största städer. ByggVesta är en innovatör som utvecklar, bygger, förvaltar och investerar i nya hållbara bostäder.

Gå med

Heimstaden

Heimstaden är ett ledande europeiskt bostadsfastighetsbolag med en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes.

Gå med

Länsförsäkringar Östgöta

Länsförsäkringar Östgötas fastigheter finns framförallt centralt i Linköping. De äger och förvaltar 520 bostadslägenheter och drygt 100 lokaler. Deras fastighetsförvaltning kännetecknas av ett långsiktigt ägande där kvalitet och hög servicenivå är viktiga hörnstenar.

Gå med

Mannersons

Mannersons Fastigheter erbjuder och utvecklar bostäder och lokaler. Verksamheten präglas av en vilja att bidra till stadsutveckling och stadens framtida konkurrenskraft och attraktivitet. Fastighetsbeståndet uppgår till 51 fastigheter som underhålls och utvecklas långsiktigt och ansvarsfullt. Med ambitionen att alltid vara nära ger de boende hos dem den bästa servicen och möjlighet för företag och organisationer att växa.

Gå med

Studentbostäder

På Studentbostäder arbetar ett femtontal personer för att du som hyresgäst alltid ska få bra service och trivas i ditt hem. För att få en plats i Studentbostäders bostadskö behöver du studera på Linköpings universitet.

Gå med

Hur lång tid tar det att få en bostad i Linköping?

Kötiden för att få en lägenhet i Linköping varierar ganska mycket men ungefär 5 år kan behövas för en bra lägenhet, därför är det viktigt att köa i god tid. Dock är kötiden mycket kortare för en studentlägenhet eller korttidsboende.

Vilka bostadsköer finns i Linköping?

Det finns en mängd olika bostadsköer, både privata och kommunala. Några av de största i Linköping är Stångstaden, Heimstaden, och Rikshem, tillsammans har de tusentals lägenheter. Det finns även andra hyresvärdar med bostadskö, som Byggvesta, Mannersons, Länsförsäkring Östra och även Studentbostäder för studenter.

Hur får man en bostad i Linköping?

Att få en hyreslägenhet i Linköping är väldigt likt övriga städer i Sverige, första steget är att ställa sig i bostadsköerna som finns i Linköping, detta gör du lätt genom att skapa ett konto på dibz. Det som angör om du får en lägenhet är ofta om du har god ekonomi samt hur många ködagar du har, det är därför viktigt att börja köa så snabbt som möjligt. Om du behöver lägenhet snabbt kan det vara smart att använda sig av plattformar som Blocket bostad och Qasa men också skicka mejl till intressanta hyresvärdar.

Söka bostad som student

Det viktigaste du kan göra om du ska studera i Linköping är att ställa dig i Studentbostäders bostadskö, det kommer ge dig ett stort försprång om du behöver en hyreslägenhet när du börjar studera.

Med stöd av:

SSEBL Logo
Länkar
Köer
Pris
Om oss
Vanliga frågor
Blogg
Logga in
Skapa konto
Juridiskt
Cookie Policy
Personuppgiftspolicy
Användarvillkor
Kontakt

OptiQueue Nordics AB
Grev Turegatan 75
114 38 Stockholm
Org. nr. 559286–3251


hello@dibz.se
© OptiQueue Nordics AB