• Köer
  • Pris
  • Om oss
  • Vanliga frågor
  • Blogg
Kom igångLogga in

Jönköping

Jönköping inkluderar bostadsköer som har fastigheter i centrala Jönköping samt runt om i kommunen.

Junehem

Junehem äger och förvaltar cirka 2500 bostäder. Dessa återfinns runt om i hela kommunen.

Nivika

Nivika förvärvar, bygger och förvaltar fastigheter i Värnamo och Jönköpingsområdet med hyresgästerna i fokus

Studentbostad Jönköping

Studentbostad Jönköping erbjuder studentlägenheter för studerande vid stadens högskola.
Skapa konto eller logga in för att se och gå med i köerna

Testa dibz utan kostnad

En månad gratis, sedan

25 SEK per månad

Starta gratismånad
Testa dibz kostnadsfritt

Hur fungerar en bostadskö?

För att konkurrera om en hyresrätt så måste man först ställa sig i en bostadskö. Detta kan du antingen göra via bostadsköns hemsida. Då behöver du sedan logga in på ditt konto med jämna mellanrum för att uppdatera din intresseanmälan. Ett annat alternativ är att skapa ett konto på dibz. Då får du enkelt tillgång till massa bostadsköer och uppdateringen av din intresseanmälan sköter vi. Du slipper helt enkelt oroa dig över att tappa din köplats och får god översikt över vilka köer du står i. När du sedan samlat på dig en del köpoäng så kan du logga in på bostadsköns hemsida och anmäla intresse för lägenheter.

Vilka köer finns i Jönköping?

Jönköping är en växande stad. Det finns därmed en hel del köer du kan ställa dig i för att få ett förstahandskontrakt på hyresrätt. Några av de köer du kan ställa dig i inkluderar Vätterhem, Nivika, Junehem osv. Det finns även köer som är helt inriktade på studentlägenheter, t.ex Studentbostad Jönköping. Du kan enkelt ställa dig i alla dessa köer via dibz. Enkelt och smidigt!

Skaffa bostad i Jönköping

Processen för att skaffa lägenhet i Jönköping skiljer sig inte särskilt mycket från övriga städer i Sverige. Det första steget man bör göra är att ställa sig i bostadsköerna som finns i i Jönköping och stadens närområde. Detta görs enkelt genom att skapa ett konto på dibz. För att maximera dina chanser till lägenhet är det viktigt att börja köa så tidigt som möjligt. Antalet ködagar i kombination med en god ekonomi är två avgörande faktorer för hur enkelt du hittar bostad.

Studentbostäder i Jönköping

Det finns många bostäder du kan köa till i Jönköping. Många köer har studentboenden som de själva förmedlar. Enklast är dock att ställa sig i kö till Studentbostäder Jönköping som förmedlar studentlägenheter från flera olika hyresvärdar. Tänk dock på att du måste studera minst 15hp per termin vid Högskolan i Jönköping för att kunna teckna kontrakt. Genom att vara ute i god tid och börja samla köpoäng så tidigt som möjligt så ökar du dina chanser till studentboende.

Med stöd av:

SSEBL Logo
Länkar
Köer
Pris
Om oss
Vanliga frågor
Blogg
Logga in
Skapa konto
Juridiskt
Cookie Policy
Personuppgiftspolicy
Användarvillkor
Kontakt

OptiQueue Nordics AB
Grev Turegatan 75
114 38 Stockholm
Org. nr. 559286–3251


hello@dibz.se
© OptiQueue Nordics AB