• Köer
  • Pris
  • Om oss
  • Vanliga frågor
  • Blogg
Kom igångLogga in

Helsingborg

Helsingborg inkluderar bostadsköer som har fastigheter i centrala Helsingborg samt stadens närområde.

Derome Fastighet

Derome Fastighet är det jordnära företaget med det personliga engagemanget. Här gör ägare och personal sitt bästa för att ge dig som hyresgäst maximal trygghet och service. Lång erfarenhet och gedigen kunskap är till stor hjälp i vårt arbete. Deras ambition är att ligga i framkant när det gäller hållbar utveckling, med miljöaspekten i fokus.

Energiteknik

Ett företag med lång erfarenhet av fastigheter samt teknisk och administrativ förvaltning av hyresfastigheter.

Heimstaden

Heimstaden är ett ledande europeiskt bostadsfastighetsbolag med en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes.
Skapa konto eller logga in för att se och gå med i köerna

Testa dibz utan kostnad

En månad gratis, sedan

25 SEK per månad

Starta gratismånad
Testa dibz kostnadsfritt

När kan man ställa sig i bostadskö?

Åldersgränsen för att gå med i en bostadskö kan variera kraftigt. Vissa kräver att man är 18 år medan andra har en lägre åldersgräns på 16 eller 17 år. Andra bostadsköer har inte någon åldersgräns alls. Åldersgräns för bostadsköerna framgår här på dibz.

Bostadsköer i Helsingborg

Det finns många bostadsköer i Helsingborg. Ungefär var femte helsingborgare bor i en av Helsingborgshems hyresrätter. Andra köer du kan ställa dig i inkluderar Boplats Syd, Jefast, Rikshem osv. Du kan enkelt ställa dig i alla dessa köer här på dibz.

Vad kostar det?

Många bostadsköer kan du ställa dig i helt utan kostnad. Andra tar ut en årsavgift som vanligtvis ligger på några hundar kronor. Om en bostadskö tar ut en avgift så framgår detta tydligt här på dibz.

Hur fungerar Helsingborgs bostadsköer?

Efter att ha registrerat dig i en bostadskö behöver du vanligtvis logga in var 3:e till var 12:e månad för att underhålla din plats. I köerna du väljer på dibz görs detta automatiskt åt dig. När du samlat tillräckligt med ködagar kan du anmäla ditt intresse till lägenheter via bostadsköernas hemsidor.

Med stöd av:

SSEBL Logo
Länkar
Köer
Pris
Om oss
Vanliga frågor
Blogg
Logga in
Skapa konto
Juridiskt
Cookie Policy
Personuppgiftspolicy
Användarvillkor
Kontakt

OptiQueue Nordics AB
Grev Turegatan 75
114 38 Stockholm
Org. nr. 559286–3251


hello@dibz.se
© OptiQueue Nordics AB