• Köer
  • Pris
  • Om oss
  • Vanliga frågor
  • Blogg
Kom igångLogga in

Göteborg yttre

Göteborg yttre inkluderar alla bostadsköer som har fastigheter i Göteborgs närområde

Alebyggen

Alebyggen har bostäder som passar alla. De satsar på att utveckla hyresrätten och kan erbjuda alternativ som traditionellt inte förknippas med att bo i hyresrätt. Alebyggens vision är att erbjuda ett attraktivt bostadsalternativ anpassat till varje livssituation för dagens och morgondagens hyresgäster.

Aranäs Fastigheter

Aranäs är en modern och aktiv samhällsbyggare som är delaktig i utvecklingen av ett framtida Kungsbacka.

Bofast

Flytta till Bofast! De erbjuder ett brett urval av hyresbostäder med bland annat par- och radhus i markplan. Centralt eller med lantligt läge på ett 30-tal orter i västra Sverige. Bofasts verksamhet är att långsiktigt äga och förvalta fastigheter med inriktning på både bostäder och kommersiella lokaler i framför allt Västra Sverige.
Skapa konto eller logga in för att se och gå med i köerna

Testa dibz utan kostnad

En månad gratis, sedan

25 SEK per månad

Starta gratismånad
Testa dibz kostnadsfritt

Bostadssökande för studenter

Det finns vissa köer i Göteborg som är speciellt inriktade till studenter. Ett exempel på detta är Chalmers Studentbostäder. Vanligtvis behöver man många köpoäng för att kunna skaffa en lägenhet men dessa köer kan underlätta för dig som vill skaffa studentlägenhet med kortare kötid, förutsatt att du ska börja studera, eller i nuläget studerar, i Göteborg.

Skaffa lägenhet i Göteborg

Eftersom det är allmän bostadsbrist i Göteborg är det viktigt att man är ute i god tid och ställer sig i flertalet bostadsköer så tidigt som möjligt, detta eftersom sannolikheten att få sin drömlägenhet ökar med antalet köpoäng man har. Efter du har samlat nog med köpoäng gäller det bara att anmäla intresse enligt bostadsköns instruktioner. Ifall du ställer dig i kö via dibz slipper du tänka på registrering och regelbundna inloggningar, det fixas automatiskt.

Vilka bostadsköer finns i Göteborg?

Den kommunala bostadskön i Göteborg är Göteborgs stads kommunala bostadsförmedling, boplats.se. Utöver denna finns det många andra bostadsköer som Botrygg, ByggVesta, Partillebo osv.

Kötid i Göteborg

Den genomsnittliga kötiden för att skaffa bostad i Göteborg var under 2021 (januari till september) 6,5 år. Detta kombinerat med den stora bostadsbristen gör det viktigt att man är ute i god tid. Dibz gör det lätt för dig som vill bostadsköa i Göteborgs bostadsköer, utan att själv behöva ta hand om registreringar och underhållandet av köer.

Med stöd av:

SSEBL Logo
Länkar
Köer
Pris
Om oss
Vanliga frågor
Blogg
Logga in
Skapa konto
Juridiskt
Cookie Policy
Personuppgiftspolicy
Användarvillkor
Kontakt

OptiQueue Nordics AB
Grev Turegatan 75
114 38 Stockholm
Org. nr. 559286–3251


hello@dibz.se
© OptiQueue Nordics AB