• Köer
  • Pris
  • Om oss
  • Vanliga frågor
  • Blogg
Kom igångLogga in

Göteborg yttre

Göteborg yttre inkluderar alla bostadsköer som har fastigheter i Göteborgs närområde

Alebyggen

Alebyggen har bostäder som passar alla. De satsar på att utveckla hyresrätten och kan erbjuda alternativ som traditionellt inte förknippas med att bo i hyresrätt. Alebyggens vision är att erbjuda ett attraktivt bostadsalternativ anpassat till varje livssituation för dagens och morgondagens hyresgäster.

Gå med

Bofast

Flytta till Bofast! De erbjuder ett brett urval av hyresbostäder med bland annat par- och radhus i markplan. Centralt eller med lantligt läge på ett 30-tal orter i västra Sverige. Bofasts verksamhet är att långsiktigt äga och förvalta fastigheter med inriktning på både bostäder och kommersiella lokaler i framför allt Västra Sverige.

Gå med

Boplats

Boplats är en bostadsförmedling för dig som letar hyresrätt inom pendlingsavstånd till Göteborg. Som bostadsförmedling arbetar Boplats med likabehandling och ser till att ingen diskrimineras. Alla lägenheter förmedlas enligt kötid.

Gå med

Botrygg

Botrygg är ett privat bygg-och fastighetsbolag som inriktar sig på hyres- och bostadsrätter samt samhällsfastigheter. Botrygg stöttar även den lokal kulturen. De tycker det är viktigt att lyfta fram kulturen i samhället.

Gå med

Derome Fastighet

Derome Fastighet är det jordnära företaget med det personliga engagemanget. Här gör ägare och personal sitt bästa för att ge dig som hyresgäst maximal trygghet och service. Lång erfarenhet och gedigen kunskap är till stor hjälp i vårt arbete. Deras ambition är att ligga i framkant när det gäller hållbar utveckling, med miljöaspekten i fokus.

Gå med

Källfelt

Källfelt Byggnads AB:s ledord är trivsel och trygghet, helt och rent. Det innebär helt enkelt att deras hyresgäster ska kunna känna trygghet och trivsel i sitt boende och med dem som hyresvärd. Deras arbetssätt kännetecknas av ett högt engagemang.

Gå med

Kungälvsbostäder

Kungälvsbostäder är Kungälvs största hyresvärd, de erbjuder alla typer av hem. I och utanför stadskärnan, moderna nybyggen och gammaldags charm, lägenheter och radhus. Kungälvsbostäders mål är att skapa ett bra boende för dig och alla andra i Kungälv.

Gå med

Kungsbacka Bostadsförmedling

Kungsbacka bostadsförmedling jobbar för att det i Kungsbacka ska finnas attraktiva bostäder för alla smaker, som möter behoven hos olika generationer och livsstilar.

Gå med

Partillebo

Partillebo kan erbjuda dig allt från marklägenheter i parhus mitt i naturen till centralt belägna lägenheter i Partille centrum. Deras mål är att skapa den absolut bästa bostadsmiljön, där både barn och vuxna kan trivas och må bra utifrån sina behov.

Gå med

Wallenstam

Wallenstams bostadsfastigheter finns samlade främst i Stockholm och Göteborg, och kommersiella fastigheter finns koncentrerat till Göteborgs innerstad. Wallenstams fastigheter är belägna i bra, attraktiva lägen och har en god standard.

Gå med

Med stöd av:

SSEBL Logo
Länkar
Köer
Pris
Om oss
Vanliga frågor
Blogg
Logga in
Skapa konto
Juridiskt
Cookie Policy
Personuppgiftspolicy
Användarvillkor
Kontakt

OptiQueue Nordics AB
Grev Turegatan 75
114 38 Stockholm
Org. nr. 559286–3251


hello@dibz.se
© OptiQueue Nordics AB