• Köer
  • Pris
  • Om oss
  • Vanliga frågor
  • Blogg
Kom igångLogga in

Göteborg inre

Göteborg inre inkluderar alla bostadsköer som har fastigheter i centrala Göteborg

Boplats

Boplats är en bostadsförmedling för dig som letar hyresrätt inom pendlingsavstånd till Göteborg. Som bostadsförmedling arbetar Boplats med likabehandling och ser till att ingen diskrimineras. Alla lägenheter förmedlas enligt kötid.

Botrygg

Botrygg är ett privat bygg-och fastighetsbolag som inriktar sig på hyres- och bostadsrätter samt samhällsfastigheter. Botrygg stöttar även den lokal kulturen. De tycker det är viktigt att lyfta fram kulturen i samhället.

ByggVesta

Hos Byggvesta hittar du moderna, miljövänliga och trivsamma hyresrätter och studentlägenheter i Sveriges största städer. ByggVesta är en innovatör som utvecklar, bygger, förvaltar och investerar i nya hållbara bostäder.
Skapa konto eller logga in för att se och gå med i köerna

Testa dibz utan kostnad

En månad gratis, sedan

25 SEK per månad

Starta gratismånad
Testa dibz kostnadsfritt

Kötid i Göteborg

Den genomsnittliga kötiden för att skaffa bostad i Göteborg var under 2021 (januari till september) 6,5 år. Detta kombinerat med den stora bostadsbristen gör det viktigt att man är ute i god tid. Dibz gör det lätt för dig som vill bostadsköa i Göteborgs bostadsköer, utan att själv behöva ta hand om registreringar och underhållandet av köer.

Bostadssökande för studenter

Det finns vissa köer i Göteborg som är speciellt inriktade till studenter. Ett exempel på detta är Chalmers Studentbostäder. Vanligtvis behöver man många köpoäng för att kunna skaffa en lägenhet men dessa köer kan underlätta för dig som vill skaffa studentlägenhet med kortare kötid, förutsatt att du ska börja studera, eller i nuläget studerar, i Göteborg.

Skaffa lägenhet i Göteborg

Eftersom det är allmän bostadsbrist i Göteborg är det viktigt att man är ute i god tid och ställer sig i flertalet bostadsköer så tidigt som möjligt, detta eftersom sannolikheten att få sin drömlägenhet ökar med antalet köpoäng man har. Efter du har samlat nog med köpoäng gäller det bara att anmäla intresse enligt bostadsköns instruktioner. Ifall du ställer dig i kö via dibz slipper du tänka på registrering och regelbundna inloggningar, det fixas automatiskt.

Vilka bostadsköer finns i Göteborg?

Den kommunala bostadskön i Göteborg är Göteborgs stads kommunala bostadsförmedling, boplats.se. Utöver denna finns det många andra bostadsköer som Botrygg, ByggVesta, Partillebo osv.

Med stöd av:

SSEBL Logo
Länkar
Köer
Pris
Om oss
Vanliga frågor
Blogg
Logga in
Skapa konto
Juridiskt
Cookie Policy
Personuppgiftspolicy
Användarvillkor
Kontakt

OptiQueue Nordics AB
Grev Turegatan 75
114 38 Stockholm
Org. nr. 559286–3251


hello@dibz.se
© OptiQueue Nordics AB