• Köer
  • Pris
  • Om oss
  • Vanliga frågor
  • Blogg
Kom igångLogga in

Göteborg inre

Göteborg inre inkluderar alla bostadsköer som har fastigheter i centrala Göteborg

Boplats

Boplats är en bostadsförmedling för dig som letar hyresrätt inom pendlingsavstånd till Göteborg. Som bostadsförmedling arbetar Boplats med likabehandling och ser till att ingen diskrimineras. Alla lägenheter förmedlas enligt kötid.

Gå med

Botrygg

Botrygg är ett privat bygg-och fastighetsbolag som inriktar sig på hyres- och bostadsrätter samt samhällsfastigheter. Botrygg stöttar även den lokal kulturen. De tycker det är viktigt att lyfta fram kulturen i samhället.

Gå med

ByggVesta

Hos Byggvesta hittar du moderna, miljövänliga och trivsamma hyresrätter och studentlägenheter i Sveriges största städer. ByggVesta är en innovatör som utvecklar, bygger, förvaltar och investerar i nya hållbara bostäder.

Gå med

Chalmers Studentbostäder

Chalmers Studentbostäder förvaltar studentlägenheter för studerande. Deras målsättning är att varje student ska ha en lägenhet i campusnära områden. För att söka en lägenhet via dem krävs att sökande är aktiv student på Chalmers eller Göteborgs Universitet. Bostadskön är öppen för blivande studenter.

Gå med

Derome Fastighet

Derome Fastighet är det jordnära företaget med det personliga engagemanget. Här gör ägare och personal sitt bästa för att ge dig som hyresgäst maximal trygghet och service. Lång erfarenhet och gedigen kunskap är till stor hjälp i vårt arbete. Deras ambition är att ligga i framkant när det gäller hållbar utveckling, med miljöaspekten i fokus.

Gå med

Källfelt

Källfelt Byggnads AB:s ledord är trivsel och trygghet, helt och rent. Det innebär helt enkelt att deras hyresgäster ska kunna känna trygghet och trivsel i sitt boende och med dem som hyresvärd. Deras arbetssätt kännetecknas av ett högt engagemang.

Gå med

Partillebo

Partillebo kan erbjuda dig allt från marklägenheter i parhus mitt i naturen till centralt belägna lägenheter i Partille centrum. Deras mål är att skapa den absolut bästa bostadsmiljön, där både barn och vuxna kan trivas och må bra utifrån sina behov.

Gå med

Robert Dicksons

Robert Dicksons stiftelse är en privat verksamhetsstiftelse som grundades år 1856. Stiftelsen skall skapa möjligheter för arbetande personer i Göteborgsområdet, med vanliga eller låga inkomster, att bo med god standard till skäliga hyror.

Gå med

Wallenstam

Wallenstams bostadsfastigheter finns samlade främst i Stockholm och Göteborg, och kommersiella fastigheter finns koncentrerat till Göteborgs innerstad. Wallenstams fastigheter är belägna i bra, attraktiva lägen och har en god standard.

Gå med

Med stöd av:

SSEBL Logo
Länkar
Köer
Pris
Om oss
Vanliga frågor
Blogg
Logga in
Skapa konto
Juridiskt
Cookie Policy
Personuppgiftspolicy
Användarvillkor
Kontakt

OptiQueue Nordics AB
Grev Turegatan 75
114 38 Stockholm
Org. nr. 559286–3251


hello@dibz.se
© OptiQueue Nordics AB