• Köer
  • Pris
  • Om oss
  • Vanliga frågor
  • Blogg
Kom igångLogga in

Eskilstuna

Eskilstuna inkluderar bostadsköer som har fastigheter i centrala Eskilstuna samt stadens närområde.

Bostad Eskilstuna

Bostad Eskilstuna sammarbetar med många bostadsaktörer för att kunna erbjuda attraktiva studentbostäder.

Heimstaden

Heimstaden är ett ledande europeiskt bostadsfastighetsbolag med en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes.

Kfast

Med drygt 7000 bostäder i Eskilstuna är Kfast ett samhällsbyggande fastighetsbolag som utvecklar staden.
Skapa konto eller logga in för att se och gå med i köerna

Testa dibz utan kostnad

En månad gratis, sedan

25 SEK per månad

Starta gratismånad
Testa dibz kostnadsfritt

När kan man ställa sig i bostadskö?

Åldersgränsen för att ställa sig i bostadskö kan variera lite. Många köer kan du dock ställa dig i redan när du fyllt 16 år. För att själv kunna teckna ett hyreskontrakt behöver du dock ha fyllt 18. Åldersgräns för de olika köerna framgår här på dibz. Genom att börja köa vid tidig ålder så har du stor chans till att få ett förstahandskontrakt tidigt i livet.

Söka bostad som student

Det viktigaste du kan göra om du ska studera i Eskilstuna är att ställa dig i Bostad Eskilstunas bostadksö. Genom att börja köa i god tid så ökar du chansen till en bostad när du väl ska påbörja dina studier. Denna kö är främst till för studenter som studerar på helfart (minst 30 hp/termin) vid Mälardalens universitet i Eskilstuna. Glöm inte att skicka in ditt studieintyg eller antagningsbesked. Skapa ett konto på dibz och börja köa till flera köer för att maximera dina chanser till bostad.

Hur fungerar en bostadskö?

Efter att ha registrerat sig i en bostadskö behöver man vanligtvis logga in var 3:e till var 12:e månad för att underhålla sin plats. I köerna du väljer på dibz görs detta automatiskt åt dig och du slipper helt enkelt oroa dig över att glömma bort att uppdatera din intresseanmälan. När du samlat tillräckligt med ködagar kan du anmäla ditt intresse till lägenheter via bostadsköernas hemsidor.

Hur skaffar man bostad i Eskilstuna?

Att få en hyreslägenhet i Eskilstuna skiljer sig inte särskilt mycket från övriga städer i Sverige. Det första steget är att ställa sig i bostadsköerna som finns i Eskilstuna, detta gör du lätt genom att skapa ett konto på dibz. För att maximera dina chanser till lägenhet är det viktigt att börja köa så tidigt som möjligt. Det är nämligen antalet ködagar i kombination med en god ekonomi som ofta avgör hur enkelt du hittar bostad.

Med stöd av:

SSEBL Logo
Länkar
Köer
Pris
Om oss
Vanliga frågor
Blogg
Logga in
Skapa konto
Juridiskt
Cookie Policy
Personuppgiftspolicy
Användarvillkor
Kontakt

OptiQueue Nordics AB
Grev Turegatan 75
114 38 Stockholm
Org. nr. 559286–3251


hello@dibz.se
© OptiQueue Nordics AB