209 bostadsköer

 
logo

Ekerö Bostäder

Den största hyresvärden i natursköna Ekerö kommun. Med 9000 hyresrätter arbetar de aktivt för att vara en lyhörd hyresvärd som medverkar till ett tryggt, vänligt och välkomnande samhälle.

logo

Hemvist

Hemvist (den 22/2024 januari bytte de namn från Sveafastigheter till Hemvist) äger och förvaltar kvalitativa fastigheter i Mälardalen och erbjuder en bredd av hyresrätter som passar för livets alla olika faser. De är ett engagerat team som arbetar med deras fastigheter och för att du ska trivas som hyresgäst hos de. De jobbar efter deras tre ledord att de ska vara omtänksamma, närvarande och långsiktiga.

logo

Tyresö bostäder

Var sjätte tyresöbo är hyresgäst hos TYBO. Några bor i radhus, andra i flerfamiljshus och nästan alla har balkong eller egen uteplats. Tyresö har stora friluftsområden och fina naturreservat med riksintressant flora och fauna, närhet till hav och insjöar.

logo

Telge Bostäder

Södertäljes största bostadsföretag, sedan 1948 erbjuder Telge AB boende i attraktiva, trygga och levande stadsdelar i innovativa och internationella Södertälje kommun. Bostäderna finns i Södertälje, Järna, Mölnbo, Hölö och Enhörna. Även student- och korttidslägenheter finns tillgängliga. Som studerande på Campus Telge eller KTH Södertälje har du förtur i kön. Här köar du även för parkeringsplatser.

logo

Nynäshamnsbostäder

Nynäshamn, en stad omgiven av vacker natur och skärgård. Endast 40 minuter från Stockholm. Möjligheternas stad för alla människor, oavsett drömmar och situation.

logo

Nykvarnsbostäder

Nykvarnsbostäders ambitionen är att vara ett attraktivt boendealternativ genom öppenhet, omtanke och affärsmässighet. Deras målsättning är att erbjuda dig ett tryggt boende i Nykvarn med en hög servicenivå.

 
logo

Haninge Bostäder

Haninge bostäder äger och förvaltar fastigheter från Utö och Dalarö i söder till Vendelsö i norr. Kommunen ligger alldeles vid havet, vilket skänker kommuninvånarna en trygg och trivsam livsmiljö.

 
logo

Einar Mattsson

Einar Mattson är måna om att hyresgästerna trivs med sitt boende och känner sig respekterade och trygga. När de förmedlar sina lägenheter gör de en samlad bedömning utifrån köpoäng, ekonomi och referenser.

 
logo

ByggVesta

Hos Byggvesta hittar du moderna, miljövänliga och trivsamma hyresrätter och studentlägenheter i Sveriges största städer. ByggVesta är en innovatör som utvecklar, bygger, förvaltar och investerar i nya hållbara bostäder.

 
logo

Väsbyhem

Med visionen 'en värld för alla' bygger Väsbyhems affärsidé på att bygga och förvalta ett variationsrikt utbud av bostäder samt säkerställa kundnöjdhet genom positivt bemötande och lyhördhet för kundens behov.

 
logo

Armada Fastighets

Armada Bostäder AB har ca 1500 lägenheter, de flesta belägna centralt i Åkersberga och vid Åkers Kanal, men även ute i landsbygden såsom Roslags Kulla och Ljusterö.

 
logo

Upplans-Brohus

Utvecklar hyresrätten till en attraktiv boendeform för alla. För närvarande håller denna kö 5100 hyreslägenheter och det byggs dessutom nytt.

 
logo

Sollentunahem

Utvecklar hyresrätten till en attraktiv boendeform för alla. För närvarande håller denna kö 5100 hyreslägenheter och det byggs dessutom nytt.

 
logo

K2A

K2A grundades 2013 och är ett grönt bostadsbolag med fokus på långsiktigt ägande och förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter. K2A utvecklar och erbjuder moderna, yteffektiva och funktionella bostäder i Stockholm, Mälardalen och utvalda universitet- och högskoleorter.

 
logo

Wallenstam

Wallenstams bostadsfastigheter finns samlade främst i Stockholm och Göteborg, och kommersiella fastigheter finns koncentrerat till Göteborgs innerstad. Wallenstams fastigheter är belägna i bra, attraktiva lägen och har en god standard.

 
logo

Alebyggen

Alebyggen har bostäder som passar alla. De satsar på att utveckla hyresrätten och kan erbjuda alternativ som traditionellt inte förknippas med att bo i hyresrätt. Alebyggens vision är att erbjuda ett attraktivt bostadsalternativ anpassat till varje livssituation för dagens och morgondagens hyresgäster.

 
logo

Bofast

Flytta till Bofast! De erbjuder ett brett urval av hyresbostäder med bland annat par- och radhus i markplan. Centralt eller med lantligt läge på ett 30-tal orter i västra Sverige. Bofasts verksamhet är att långsiktigt äga och förvalta fastigheter med inriktning på både bostäder och kommersiella lokaler i framför allt Västra Sverige.

 
logo

Kungälvsbostäder

Kungälvsbostäder är Kungälvs största hyresvärd, de erbjuder alla typer av hem. I och utanför stadskärnan, moderna nybyggen och gammaldags charm, lägenheter och radhus. Kungälvsbostäders mål är att skapa ett bra boende för dig och alla andra i Kungälv.

 
logo

Robert Dicksons

Robert Dicksons stiftelse är en privat verksamhetsstiftelse som grundades år 1856. Stiftelsen skall skapa möjligheter för arbetande personer i Göteborgsområdet, med vanliga eller låga inkomster, att bo med god standard till skäliga hyror.

 
logo

Partillebo

Partillebo kan erbjuda dig allt från marklägenheter i parhus mitt i naturen till centralt belägna lägenheter i Partille centrum. Deras mål är att skapa den absolut bästa bostadsmiljön, där både barn och vuxna kan trivas och må bra utifrån sina behov.

 
logo

Kungsbacka Bostadsförmedling

Kungsbacka bostadsförmedling jobbar för att det i Kungsbacka ska finnas attraktiva bostäder för alla smaker, som möter behoven hos olika generationer och livsstilar.

 
logo

Derome Fastighet

Derome Fastighet är det jordnära företaget med det personliga engagemanget. Här gör ägare och personal sitt bästa för att ge dig som hyresgäst maximal trygghet och service. Lång erfarenhet och gedigen kunskap är till stor hjälp i vårt arbete. Deras ambition är att ligga i framkant när det gäller hållbar utveckling, med miljöaspekten i fokus.

 
logo

Burlövs Bostäder

Burlövs Bostäder är ett kommunalt bostadsbolag och erbjuder attraktiva lägenheter med bra hyror i väl underhållna fastigheter. De på Burlövs Bostäder tror på Burlöv. I dag och i framtiden. De vill bygga ett Burlöv där alla kan hitta en plats att leva och bo tillsamman.

 
logo

Stadsbostäder

Stadsbostäder förmedlar lediga hyresbostäder i flera kommuner och deras vision är att vara det självklara valet för båda bostadssökande och hyresvärdar i hela Skåne

 
logo

Tierpsbyggen

Tierpsbyggen vill vara en aktiv och drivande aktör, som bidrar till en positiv utveckling i Tierps kommun, genom att skapa varierande och attraktiva boendemiljöer. Visionen ställer stora krav på att alla är lyhörda, tänker och agerar positiv och arbetar nära våra uppdragsgivare.

 
logo

Harry Berglund

Harry Berglund Förvaltnings AB är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar bostadsfastigheter och kommersiella lokaler med kärlek, omtanke och kvalitet. Viktigast av allt är att deras hyresgäster är trygga och trivs.

 
logo

Aroseken

Aroseken Bostäder äger och förvaltar hyreslägenheter i Västerås. Därför kan de erbjuda allt från citypuls till egen täppa och du kan hitta boendet som passar just ditt behov. Aroseken har sitt hjärta i Västerås och är stolta över det.

 
logo

VS-hus

VS-Hus AB är ett familjeföretag som grundades 1991. Att förvärva, rusta, förädla och långsiktigt förvalta gamla och nya hus är en naturlig del av VS-Hus verksamhet. Hyresgästen ska vara deras kund, deras hedersgäst som de värnar om och lyssnar på.

 
logo

Chalmers Studentbostäder

Chalmers Studentbostäder förvaltar studentlägenheter med målet att studenter ska kunna bo nära campus.

 
logo

SGS

Stiftelsen Göteborgs Studentbostäders affärsidé är att erbjuda ändamålsenliga och attraktiva bostäder till aktivt studenter i Göteborg.

 
logo

Boplats

Boplats är en bostadsförmedling för dig som letar hyresrätt inom pendlingsavstånd till Göteborg. Som bostadsförmedling arbetar Boplats med likabehandling och ser till att ingen diskrimineras. Alla lägenheter förmedlas enligt kötid.

 
logo

Kungsvåningen

Kungsvåningen äger, förvaltar och utvecklar fastigheter. Kungsvåningens målsättning är att både uppföra och förvalta fastigheter med maximal hållbarhet och minimal miljöpåverkan. Deras fokus ligger på människors behov av livskvalitet, god hälsa och hushållning med resurser.

 
logo

Länsförsäkringar Östgöta

Länsförsäkringar Östgötas fastigheter finns framförallt centralt i Linköping. De äger och förvaltar 520 bostadslägenheter och drygt 100 lokaler. Deras fastighetsförvaltning kännetecknas av ett långsiktigt ägande där kvalitet och hög servicenivå är viktiga hörnstenar.

 
logo

Stångåstaden

Stångåstaden erbjuder ett varierat och attraktivt utbud av bostäder i olika prisklasser , där stor valfrihet och god service bidrar till långsiktiga kundrelationer. På ett aktivt och hållbart sätt utvecklar vi fastigheter och stadsdelar i syfte att främja Linköpings utveckling.

 
logo

Mannersons

Mannersons Fastigheter erbjuder och utvecklar bostäder och lokaler. Verksamheten präglas av en vilja att bidra till stadsutveckling och stadens framtida konkurrenskraft och attraktivitet. Fastighetsbeståndet uppgår till 51 fastigheter som underhålls och utvecklas långsiktigt och ansvarsfullt. Med ambitionen att alltid vara nära ger de boende hos dem den bästa servicen och möjlighet för företag och organisationer att växa.

 
logo

Studentbostad Jönköping

Studentbostad Jönköping erbjuder studentlägenheter för studerande vid stadens högskola.

 
logo

Jefast

Jefast utgår ifrån centrala Helsingborg. Där har de attraktiva centrala bostäder och lokaler men kan även erbjuda bostäder i centrala Höganäs.

 
logo

Nivika

Nivika förvärvar, bygger och förvaltar fastigheter i Värnamo och Jönköpingsområdet med hyresgästerna i fokus

 
logo

Länsgården

Länsgården erbjuder traditionella hyresrätter, möblerade lägenheter, studentboende och 55+ boende i örebro län.

 
logo

Kumla Bostäder

Kumla Bostäder har över 2000 bostäder, allt från mitt i centrum till lite utanför staden.

 
logo

Bostad Eskilstuna

Bostad Eskilstuna sammarbetar med många bostadsaktörer för att kunna erbjuda attraktiva studentbostäder.

 
logo

Vätterhem

Vätterhem är det största bostadsbolaget i Jönköpings kommun och är hem till närmare 19000 av kommunens invånare.

 
logo

LKF

LKF är ett kommunalt bolag med huvudsaklig uppgift att erbjuda lundaborna kvalitativa bostäder till en rimlig kostnad.

 
logo

Kopparstaden

Kopparstaden ägs av Falun kommun och erbjuder allt från studentboende till större lägenheter och seniorboende.

 
logo

Skövdebostäder

Skövdebostäder är Skövdes största hyresvärd med deras drygt 5800 bostäder.

 
logo

Varbergs Bostad

Varbergs Bostad förvaltar över 5200 lägenheter med en vision om att vara "Västkustens kreativa mittpunkt".

 
logo

Sandvikenhus

Sandvikenhus erbjuder attraktiva och trygga bostäder med hög service runt om i staden.

 
logo

Bollnäs Bostäder

Bollnäs Bostäder har idag ca 8000 hyresgäster och har en vision om att vara det naturliga förstahandsvalet.

 
logo

Finnvedsbostäder

Finnvedsbostäder är Värnamos största hyresvärd med resurserna och viljan att ordna ett bra boende åt dig.

 
logo

Fabo

Oavsett i vilket skede du befinner dig av livet ska Falkenbergs Bostad erbjuda dig alla tiders boende.

 
logo

Landskronahem

Landskronahem är ett av Landskronas ledande bostadsföretag och tillämpar ett kundnära arbetssätt.

 
logo

Lerstenen

Genom ett fokus på långsiktighet är Lerstenen idag en av Umeås största bostadsaktörer med hela 1300 hyresrätter.

 
logo

Gotlandshem

GotlandsHem äger och förvaltar drygt 4 700 hyreslägenheter runt om på hela ön.

 
logo

Nyköpingshem

Nyköpingshem är det största bostadsbolaget i Nyköping och har stort fokus på service och trygghet.

 
logo

Ängelholmshem

Ängelholmshem är stadens största bostadsaktör och ägs av kommunen. De har ett brett utbud av hyresrätter.

 
logo

Hudiksvallsbostäder

Hudiksvallsbostäder tycker att ett bra boende är så mycket mer än bara lägenheten. De finns för sina hyresgäster hela vägen.

 
logo

Trobo

Trobo har cirka 580 lägenheter i Trosa och Vagnhärad. Deras mål är att göra det enkelt och bekvämt för dig som hyresgäst.

 
logo

Eksjöbostäder

Eksjöbostäder äger cirka 1200 hyresrätter och strävar efter att hjälpa utveckla en trygg och bevkäm kommun.

 
logo

Ystadbostäder

Ystadbostäder är ett gammalt fastighetsbolag med cirka 1400 bostäder under förvaltning.

 
logo

Mitthem

Mitthem är Sundsvalls största hyresvärd och har drygt 5 800 lägenheter.Verksamheten ska kännetecknas av hög kvalitet och god service i nära samarbete med kunden

 
logo

Lulebo

Lulebo AB är alla Luleåbors eget bostadsföretag. De finns till för alla; oavsett ursprung, ålder eller inkomst, och de arbetar för att tillhandahålla bra bostäder i de flesta delar av Luleå, där medborgarna vill bo.

 
logo

Gavlegårdarna

Gävlegården har tusentals lägenheter i Gävle och värnar om att skapa en trygg miljö för alla hyresgästerna.

 
logo

Hässlehem

Hässlehem erbjuder ett tryggt och trivsamt boende för dig som vill bo i Hässleholms kommun.

 
logo

Köpings Bostäder

Köpings Bostäder äger och förvaltar idag ca 2 700 lägenheter inom Köpings tätort. De har en bred variation av bostäder och kan erbjuda olika typer av boende både i flerbostadshus och i markbostäder i olika storlekar. 

 
logo

Bostadsbolaget i mjölby

Bostadsbolaget erbjuder varierande boendemiljöer i flera av Mjölbys tätorter. De är en attraktiv hyresvärd som möter framtidens behov och utmaningar.

 
logo

Hässelby Hem

Hässelby Hem vill långsiktigt förvalta och utveckla fastigheter och områden i Hässelby. Deras vision är att ge hyresgäster ett kvalitativt boende i välskötta hus.

 
logo

Västerviks Bostäder

Västerviks Bostads vill kunna erbjuda tryggt, tillgängligt och attraktivt boende och lokaler och service med hög kvalitet till alla i Västervik.

 
logo

Arvika Fastighets

Arvika Fastighets har ungefär 3000 lägenheter i olika delar av Arvika, en stad som med nära till både vatten och natur.

 
logo

Byggebo

Byggebos ambition är att erbjuda det bästa boendet i Oskarshamn. Genom ett utpräglat kvalitetstänkande, en hög servicenivå, stort fokus på trivsel och trygghet.

 
logo

Pitebo

Pitebo förser Piteå med bostäder. I deras utbud finns lägenheter för alla åldrar, allt från studentlägenheter till trygghetsboende.  De värnar om allas lika rätt till ett bra boende oavsett skede i livet.

 
logo

Gislavedshus

Gislavedshus erbjuder stor variation i deras boendeutbud, allt från parhus till höghus i olika miljöer – med hela spannet från centralt i större ort till bykänsla på landet.

 
logo

Marksbostäder

Marks Bostad är Marks kommuns största bostadsbolag. De har cirka 3 700 lägenheter till uthyrning för privatpersoner och till kommunal omsorg.

 
logo

LKAB

LKAB Fastigheter är ett helägt dotterbolag till LKAB med säte i Kiruna och har lång erfarenhet av förvaltning av fastigheter.

 
logo

Kirunabostäder

Kirunabostäder har över 2000 lägenheter och vill bidra till att stärka och utveckla boendet för alla människor i Kiruna kommun.

 
logo

Karlskogahem

Karlskogahem är en stor fastighetsaktör med tre stycken värdeord - ansvar, trygghet och gemenskap.

 
logo

Stenungsundshem

Stenungsundshem vill erbjuda regionens bästa boende. De förvaltar 2000 boenden i kommunen med närhet till havet.

 
logo

Lycksele Bostäder

Lycksele Bostäder är ett allmännyttigt bostadsföretag och erbjuder drygt 1300 lägenheter i flera olika storlekar och prisklasser.

 
logo

Håbohus

Håbo erbjuder cirka 1500 lägenheter runt om i kommunens centralort, Bålsta. De flesta ligger centralt med bra kommunikation.

 
logo

Gamla Byn

Gamla Byn är Avestas kommunala fastighetsbolag och har drygt 1000 lägenheter till uthyrning.

 
logo

Aranäs Fastigheter

Aranäs är en modern och aktiv samhällsbyggare som är delaktig i utvecklingen av ett framtida Kungsbacka.

 
logo

Abk

Kristianstadsbyggen har som mål att bygga boenden som passar alla. De förvaltar för tillfället över 9000 bostäder.

 
logo

Bostaden Umeå

Bostaden Umeå arbetar för hållbara hem och för ett bättre Umeå. De förvaltar nästan 15000 bostäder i staden.

 
logo

K2A - Student

K2A grundades 2013 och är ett grönt bostadsbolag med fokus på långsiktigt ägande och förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter. K2A utvecklar och erbjuder moderna, yteffektiva och funktionella bostäder i Stockholm, Mälardalen och utvalda universitet- och högskoleorter.

 
logo

Höganäs Hem

Höganäs Hem strävar efter att ge folk ett hem med närhet till havet och ett hem fyllt av harmoni.

 
logo

Skebo

Skebo har som mål att hjälpa Skellefteå fortsätta växa och att ge folk möjlighet att bo där de vill.

 
logo

Östersundshem

Med visionen att skapa hemlängtan erbjuder Östersundshem bostäder anpassade till alla människor, i livets olika skeden.

 
logo

Morastrand

Morastrand AB är det kommunala bostadsföretaget i Mora. Med ett varierande utbud av bostäder i olika storlekar och prisklasser är dom också den största hyresvärden i kommunen. Dom äger och förvaltar 2 150 bostäder.

 
logo

VSBo

Vaggeryd - Skillingaryds Bostads AB - VSBo - är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Vaggeryds kommun. VSBo äger och förvaltar 1.149 bostadslägenheter och ett antal lokaler i Vaggeryds kommun, främst i tätorterna Vaggeryd och Skillingaryd men även i Hok och Klevshult.

 
logo

Kalmarhem

Med ca 5 300 bostäder (varav 1200 studentbostäder) i 21 olika områden är Kalmarhem stadens största hyresvärd.

 
logo

Karlskronahem

Karlskronahem är Karlskronas största bostadsbolag och äger och förvaltar cirka 3 700 hyresrätter. Bolaget ägs av Karlskrona kommun och i beståndet finns hyresrätter, nästan 400 studentbostäder, ett tiotal omsorgsboenden och ett mindre antal kommersiella lokaler. Sammanlagt äger Karlskronahem cirka 35 % av hyresrätterna i kommunen.

 
logo

Karlskronahem Student

Karlskronahem är Karlskronas största bostadsbolag och äger och förvaltar cirka 3 700 hyresrätter. Bolaget ägs av Karlskrona kommun och i beståndet finns hyresrätter, nästan 400 studentbostäder, ett tiotal omsorgsboenden och ett mindre antal kommersiella lokaler. Sammanlagt äger Karlskronahem cirka 35 % av hyresrätterna i kommunen.

 
logo

Mariehus

Mariehus AB är det kommunägda bostadsföretaget i Mariestad. Erbjuder allt från det traditionella boendet i större hyreshus till mindre flerfamiljshus, radhus och parhus med egen trädgård.

 
logo

Boplats Växjö

Boplats Växjö är den kommunala bostadsförmedlingen för dig som söker boende i Växjö kommun. Till Boplats Växjö är de två kommunala bostadsbolagen Vidingehem AB och Växjöbostäder AB anslutna.

 
logo

Boplats Växjö Student

Boplats Växjö är den kommunala bostadsförmedlingen för dig som söker boende i Växjö kommun. Till Boplats Växjö är de två kommunala bostadsbolagen Vidingehem AB och Växjöbostäder AB anslutna.

 
logo

Stubo

Stubo är Ulricehamns eget bostadsbolag och har därför en särskild uppgift och ett särskilt ansvar: att bidra till samhällsutveckling och tillväxt i kommunen. Det gör de genom att skapa trivsamma boenden för deras nuvarande och framtida hyresgäster. Det handlar både om att förbättra och modernisera deras nuvarande fastigheter och att bygga nytt. Idag har Stubo 1048 st bostadslägenheter på åtta orter i kommunen.

 
logo

Gnesta Hem

Gnesta och är ett kommunalägt bostadsbolag. Bolaget äger och förvaltar idag sammanlagt 974 lägenheter varav ca. 842 ligger i Gnesta tätort. De har också ett 20-tal kommersiella lokaler i Gnesta Kommun. Gnesta är en vacker och mycket ung kommun i Södermanland. I Gnesta finns fyra tätorter, Gnesta, Stjärnhov, Björnlunda och Laxne.

 
logo

Klarabo

Klara Bo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Deras nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare.

 
logo

Heba

Heba är en långsiktig och erfaren fastighetsägare som utvecklar, äger och förvaltar bostäder och samhällsfastigheter i Stockholmsregionen och Mälardalen. Genom deras kunnande och engagemang erbjuder de hållbara och trygga boenden att trivas i under livets olika faser. De skapar värde för ägare och samhälle genom nöjda hyresgäster, tryggare och attraktivare bostadsområden och förtroendefulla partnerskap.

 
logo

Gladsheim

Gladsheim är ett fastighetsbolag med fokus på hyresbostäder. Gladsheim förvärvar, förvaltar och förädlar hyresbostäder i mellanstora svenska städer. Idag har bolaget fastigheter på flera orter som vi valt att dela in i två regioner: Mälardalen och Väst. I Mälardalen har vi fastigheter i Eskilstuna, Norrköping, Karlskoga, Arboga och Kungsör och Köping. I region Väst har vi fastigheter i Skövde, Skara, Tibro och Töreboda.

 
logo

Tibrobyggen

Tibrobyggen är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Tibro kommun. Hos oss har alla samma möjlighet till ett trivsamt hem. Sedan 1965 har vi arbetat för att erbjuda bra hyresbostäder åt alla – oavsett ålder, inkomst och behov.

 
logo

Ronnebyhus

Ronnebyhus är ett kommunalt bostadsbolag som erbjuder boende i Ronneby kommun

 
logo

Lessebohus

Lessebohus är ett allmännyttigt bostadsföretag som äger och förvaltar lägenheter i Lessebo kommun. Våra lägenheter finns i Lessebo, Hovmantorp, Kosta och Skruv. Lessebohus erbjuder bostäder i flerbostadshus, marklägenheter, äldreboenden samt studentboenden. I kommunen finns ett starkt kultur- och föreningsliv. En väl utbyggd kollektivtrafik gör det enkelt för dig att pendla till jobb och skola.

 
logo

Treklövern

Treklövern Bostads AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som är helägt av Klippans kommun i nordvästra Skåne. Bolaget har en politiskt sammansatt styrelse och kommunfullmäktige fastställer bolagets ägardirektiv. Treklövern ska tillgodose olika bostadsbehov samtidigt som man tar ett samhällsansvar. Treklövern erbjuder bostäder i Klippan, Stidsvig, Östra Ljungby och Ljungbyhed.

 
logo

Laholmshem

Laholmshem AB Är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Laholms kommun. De äger och förvaltar c:a 1500 lägenheter. Med deras utmärkta läge, underbar natur och nära till stranden erbjuder de många tilltalande lägenheter i nästintill alla tätorter i Laholm.

 
logo

Båstadhem

Båstadhem AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Båstads kommun. Med ca 1000 lägenheter runt om i Båstad kommun är vi den största aktören på bostadsmarknaden avseende hyresrätter i Båstad kommun. De äger och förvaltar även kommunens samtliga äldrevårdsfastigheter.

 
logo

Bjuvsbostäder

Alla ska ha lika rätt och möjlighet att söka bostad hos AB Bjuvsbostäder. Uthyrningsprocessen ska vara snabb, rättvis och väl fungerande.

 
logo

Svalövs Bostäder

Svalövs Bostäder är ett kommunägt bostadsbolag i Svalövs Kommun. Deras målsättning är bland annat att ge kommuninvånarna bästa möjliga boende. De förvaltar cirka 1050 lägenheter som är fördelade på orterna Svalöv, Teckomatorp, Billeberga, Tågarp, Kågeröd och Röstånga. De kan erbjuda många olika lägenhetstyper och ett varierat utbud av bostadsområde på orterna. Det finns allt mellan små ettor med kokvrå och fransk balkong till större lägenheter med uteplats och trädgård.

 
logo

Årehus

Årehus AB är ett fastighetsföretag som ägs av Åre kommun. Syftet med bolaget är att tillgodose behovet av bra hyreslägenheter, skolor, förskolor, vårdanläggningar, brandstationer, butiks- och industrilokaler samt god boendeservice till Deras hyresgäster.

 
logo

Luleå Student Bostads Service

Luleå Studentbostadsservice erbjuder lägenheter för studenter i Luleå.

 
logo

Platen

Platen förvaltar drygt 5 700 lägenheter inom Motala kommuns gränser och drygt 22% av Motalas befolkning bor i deras lägenheter. Deras affärsidé är att erbjuda allsidiga, goda och prisvärda bostäder till alla.

 
logo

Hammaröbostäder

Hammaröbostäder är ett allmännyttigt bostadsbolag. Företaget äger, förvaltar och hyr ut cirka 1000 hyresrätter där också särskilda boendeformer ingår, samt ett antal lokaler.

 
logo

Vansbrohem

Vansbrohem är ett allmännyttigt bostadsföretag i Vansbro kommun. De äger och förvaltar 711 lägenheter samt 62 lokaler.

 
logo

M2 Gruppen

M2 Gruppen äger, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella fastigheter i Sverige.De strävar efter att vara en långsiktig ägare och deras ambition är att förvalta deras fastigheter väl och effektivt till maximal kundnytta. Med egen personal på varje ort finns de alltid nära deras hyresgäster.

 
logo

Ljusdalshem AB

AB Ljusdalshem är ett kommunalt bostadsbolag och helägt av Ljusdals Kommun. Bolaget grundades 1947 och ombildades till aktiebolag 50 år senare, 1997. De äger och förvaltar cirka 2.121 lägenheter och 147 lokaler fördelat på tre orter.

 
logo

Nordanstigs Bostäder

Nordanstigs kommun ligger i norra Hälsingland mellan Hudiksvall och Sundsvall. Kommunen kan erbjuda fin livsmiljö. Det finns bra och billigt boende och möjligheter till ett rikt liv i samklang med naturen. Kultur- och föreningsliv är omfattande och fritiden erbjuder allt från havsbad till alpin skidåkning i Hasselabackarna. I Nordanstig bor det c:a 9 800 invånare.

 
logo

Vännäs Fastigheter

Vännäs Fastigheter AB är ett allmännyttigt fastighetsbolag som är helägt av Vännäs kommun. De har fastigheter i Vännäs centralort, Vännäsby samt i Tväråbäck.

 
logo

Rättviks Fastigheter AB

RFAB är ett kommunalt fastighets och servicebolag som verkar för utveckling och förvaltning av lokaler och bostäder för privat och kommunal verksamhet. Bostadsytan ligger på cirka 36 000 kvadratmeter fördelat på 594 lägenheter.

 
logo

Pajala bostäder

Pajalabostäder AB är ett av Pajala kommun helägt bostadsaktiebolag. De har lägenheter och kommersiella lokaler i Pajala, Junosuando, Tärendö och Korpilombolo. Utöver det förvaltar de även Pajala kommuns alla verksamhetsfastigheter.

 
logo

Kalixbo

Stiftelsen Kalixbo äger och förvaltar cirka 890 bostäder, en yta på drygt 58 000 m². Förutom bostäder har Kalixbo även ett antal lokaler i sitt bestånd, en yta på cirka 28 000 m². Kalixbo har fastigheter i många delar av kommunen, i centrala Kalix men även i Töre, Morjärv, Nyborg och Båtskärsnäs.

 
logo

Arvidsjaurhem

Arvidsjaurhem AB är ett förvaltande företag som agerar på hyresmarknaden i Arvidsjaur i konkurrens med andra hyresvärdar. De förvaltar idag mer cirka 1 000 lägenheter och ett antal lokaler. Deras marknadstäckning ligger på ca 75 % av antalet hyresrätter.

 
logo

Doroteahus

Verksamheten inleddes 1953 genom bildandet av Stiftelsen Doroteahus, följt av byggandet av det första huset som påbörjades sommaren 1955. Antalet lägenheter har ökat över åren, särskilt under början av 90-talet. För närvarande har de över 365 lägenheter. Förutom lägenheter hyr de också ut affärs och kontorslokaler, samt några servicelokaler för kommunala ändamål. Den totala fastighetsytan är ca 37 000 kvm.

 
logo

Umlupsen Fastigheter

Fastighets AB Umluspen ägs av Storumans kommun. De har fastigheter i Storuman, Stensele, Gunnarn och i skidmetropolerna Tärnaby/Hemavan. Fastighets AB Umluspen äger ca 400 lägenheter och ett antal kontors fastigheter. De förvaltar även Storumans kommuns fastigheter. Bolaget bildades 1994 och har i dagsläget ca 40 anställda.

 
logo

Malå Bostaden

Malåbostaden är Malå Kommuns helägda bostadsföretag. De har ca 80% av totala antalet lägenheter som finns inom kommunen och deras bestånd består av ca 500 lägenheter.

 
logo

Strömsunds Hyresbostäder

Strömsunds hyresbostäder är ett helägt kommunalt bostadsbolag. De erbjuder lägenheter och lokaler i kommunens alla tätorter. Bolaget har 16 anställda, huvudkontoret ligger i Strömsund

 
logo

Härjegårdar

Härjegårdar Fastighets AB är ett fastighetsbolag som ägs till 100 % av Härjedalens Kommun. Deras affärsidé är att erbjuda bra bostäder, lokaler och service med hög kvalitet till marknadsmässiga villkor.

 
logo

Krambo

Krambo AB är det kommunala bostadsföretaget i Kramfors kommun. Deras uppdrag är att vara Kramfors kommuns bostadspolitiska verktyg för att kunna trygga bostadsförsörjningen i kommunen, påverka boendeintegrationen samt öka valfriheten och inflytandet i boendet.

 
logo

Jokkmokkshus

AB Jokkmokkshus är ett helägt kommunalt allmännyttigt bostadsföretag utan eget vinstintresse. Ändamålet med verksamheten är att bereda bostäder och lokaler av god standard till lägsta möjliga kostnad. De har som målsättning att ställa hyresgästens behov och önskemål i centrum och att Jokkmokkshus alltid ska vara ett förstahandsalternativ vid val av bostad i kommunen.

 
logo

Bergshyreshus

På Bergfast Bostäder och lokaler är de ett 20-tal medarbetare som förvaltar 447 lägenheter, 123 servicelägenheter, 24 offentliga lokaler (skolor, förskolor och vårdinrättningar) samt 29 kommersiella lokaler (kontor, industri- och affärslokaler). Totalt förvaltar de 31 633 kvm boarea samt 67 675 kvm lokalarea inom Bergs kommun.

 
logo

Vårgårda Bostäder

Vårgårda Bostäder är ett kommunalt bostadsföretag som erbjuder Vårgårdas invånare ett varierat utbud av attraktiva hyreslägenheter och lokaler till konkurrenskraftiga hyror

 
logo

Tanums Bostäder

Tanums Bostäder finns till för dig som vill bo i Tanum med hög livskvalitet; nära havet, kusten och naturen. Att bo i Tanums Bostäders bostäder ska upplevas som ett boende med god kvalitet, hög servicenivå och en trygg boendemiljö. Genom en balanserad utbyggnadsstrategi ska de tillsammans med deras ägare skapa förutsättningar för kommunen att växa. Lägenhetsbeståndet ska spegla olika hyresgästers önskemål och behov.

 
logo

Lysekils Bostäder

Lysekil har ett centralt läge på västkusten, ca 10 mil till Göteborg och 20 mil till Oslo. Genom sitt utskjutna läge i Skagerack har Lysekil alla möjligheter till bad, segling, dykning och fiske. Golfströmmens värme ger korta och milda vintrar.

 
logo

Valbohem

Valbohem AB är det kommunala bostadsföretaget i Färgelanda kommun. Deras vision är att Valbohem ska vara den attraktiva hyresvärden i Färgelanda som utvecklar framtidens boende! De förvaltar 611 lägenheter och c:a 5056 m2 lokaler i kommunens tätorter Färgelanda, Högsäter, Ödeborg, Stigen och Ellenö.

 
logo

Sotenäs Bostäder

Sotenäsbostäder AB är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs till 100% av Sotenäs kommun. De äger och förvaltar 1.205 lägenheter, 62 lokaler och 419 garage/carportar. De har lägenheter i Kungshamn, Smögen, Väjern, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och på Bohus Malmön.

 
logo

Götene Bostäder

Bolaget har till huvudföremål för sin verksamhet att svara för bostadsförsörjning inom Götene kommun jämte att förvärva, avyttra, äga, bebygga och förvalta fastigheter eller tomträtter med bostäder, affärslägenheter och därtill hörande kollektiva anordningar. AB Götenebostäder skall långsiktigt äga och förvalta bostäder och lokaler enligt affärsmässiga principer och erbjuda kunderna ett tryggt boende med hög kvalitet.

 
logo

Torsby Bostäder

Torsby Bostäder är ett modernt bostadsföretag med inriktning på att ge deras hyresgäster en god service och bra bostäder till en rimlig hyra!

 
logo

Eda Bostäder

Företaget är ett av Eda kommun helägt bostadsföretag med uppgift att främja bostadsförsörjningen i Eda kommun, bygga och förvalta fastigheter för kommunens förvaltning, samt kommersiell service. Bolaget skall även förvärva fastigheter eller tomträtter för att uppföra och förvalta bostadshus med tillhörande affärslägenheter och kollektiva anordningar

 
logo

Filipstads bostäder

Filipstadsbostäder erbjuder ett varierat utbud med god standard. Filipstadsbostäder förvaltar 570 lägenheter i skiftande storlekar. Förutom lägenheterna så finns även 35 lokaler, 200 parkeringsplatser och 150 garage i Filipstadsbostäders bestånd. De finns utspridda i Filipstad, Persberg, Lesjöfors och Nykroppa

 
logo

Forshaga Bostäder

Forshagabostäders uppgift är att på affärsmässiga grunder främja försörjningen av bostäder och kommersiella lokaler och på så sätt medverka till att stärka Forshaga kommuns utveckling

 
logo

Aefab

Alfta-Edsbyns Fastighets AB (Aefab) är ett helägt fastighetsbolag som ägs av Ovanåkers kommun. Företaget har idag totalt 1566 lägenheter varav 623 finns i Alfta och 943 finns i Edsbyn.

 
logo

Timrabo

Timråbo är Timrå kommuns allmännyttiga bostadsbolag. De erbjuder ett brett utbud av lägenheter och lokaler med hyresrätt. Timråbo förvaltar nästan 1 900 lägenheter inom olika attraktiva områden i Timrå kommun

 
logo

Askersunds Bostäder

Askersundsbostäder är ett helägt kommunalt aktiebolag och är största hyresvärden i Askersunds Kommun. De är en stabil och pålitlig hyresvärd med mer än 60 års erfarenhet av fastighetsförvaltning. De äger och förvaltar ca 121.450 m² bostäder och lokaler. De har totalt 996 lägenheter i Askersund, Hammar, Kårberg, Lerbäck, Olshammar, Rönneshytta, Zinkgruvan, Åmmeberg och Åsbro. De hyr även ut garage och parkeringsplatser.

 
logo

Säffle Bostäder

Säfflebostäder AB kan erbjuda ett stort antal lägenheter och radhus i Säffle kommun i varierande storlekar. När det gäller lokaler har de ett brett utbud för butiksverksamhet och kontorslokaler

 
logo

Bengtforshus

Bengtsforshus AB är det kommunala bostadsbolaget i Bengtsfors kommun. De är medlem i Sveriges allmännytta som är en bransch- och intresseorganisation för allmännyttiga bostadsbolag över hela landet. Bengtsforshus förvaltar cirka 850 lägenheter på fem orter.

 
logo

Almhults bostäder