JÖNKÖPING

Det smidigaste sättet att bostadsköa i Jönköping

Låt dibz sköta bostadsköandet åt dig! Här kan du ställa dig i 200+ bostadsköer med några klick. Vi kommer dessutom att sköta underhållet av köplatsen åt dig, så att du kan slappna av och fundera på annat.
balcony on an apartment building
 

Bostadsköer i Jönköping

Vi har samlat både kommunala och privata bostadsköer, inklusive studentköer. Allt för att öka dina möjligheter att få en bra bostad när du behöver den.
logo

K2A

K2A grundades 2013 och är ett grönt bostadsbolag med fokus på långsiktigt ägande och förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter. K2A utvecklar och erbjuder moderna, yteffektiva och funktionella bostäder i Stockholm, Mälardalen och utvalda universitet- och högskoleorter.

logo

Bofast

Flytta till Bofast! De erbjuder ett brett urval av hyresbostäder med bland annat par- och radhus i markplan. Centralt eller med lantligt läge på ett 30-tal orter i västra Sverige. Bofasts verksamhet är att långsiktigt äga och förvalta fastigheter med inriktning på både bostäder och kommersiella lokaler i framför allt Västra Sverige.

logo

Studentbostad Jönköping

Studentbostad Jönköping erbjuder studentlägenheter för studerande vid stadens högskola.

logo

Nivika

Nivika förvärvar, bygger och förvaltar fastigheter i Värnamo och Jönköpingsområdet med hyresgästerna i fokus

logo

Vätterhem

Vätterhem är det största bostadsbolaget i Jönköpings kommun och är hem till närmare 19000 av kommunens invånare.

logo

Eksjöbostäder

Eksjöbostäder äger cirka 1200 hyresrätter och strävar efter att hjälpa utveckla en trygg och bevkäm kommun.

 
logo

Gislavedshus

Gislavedshus erbjuder stor variation i deras boendeutbud, allt från parhus till höghus i olika miljöer – med hela spannet från centralt i större ort till bykänsla på landet.

 
logo

VSBo

Vaggeryd - Skillingaryds Bostads AB - VSBo - är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Vaggeryds kommun. VSBo äger och förvaltar 1.149 bostadslägenheter och ett antal lokaler i Vaggeryds kommun, främst i tätorterna Vaggeryd och Skillingaryd men även i Hok och Klevshult.

 
logo

Klarabo

Klara Bo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Deras nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare.

 
logo

Gladsheim

Gladsheim är ett fastighetsbolag med fokus på hyresbostäder. Gladsheim förvärvar, förvaltar och förädlar hyresbostäder i mellanstora svenska städer. Idag har bolaget fastigheter på flera orter som vi valt att dela in i två regioner: Mälardalen och Väst. I Mälardalen har vi fastigheter i Eskilstuna, Norrköping, Karlskoga, Arboga och Kungsör och Köping. I region Väst har vi fastigheter i Skövde, Skara, Tibro och Töreboda.

 
logo

M2 Gruppen

M2 Gruppen äger, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella fastigheter i Sverige.De strävar efter att vara en långsiktig ägare och deras ambition är att förvalta deras fastigheter väl och effektivt till maximal kundnytta. Med egen personal på varje ort finns de alltid nära deras hyresgäster.

 
logo

Linden

Fastighets AB Linden är Nässjös kommunalägda fastighetsbolag. Bolaget bildades år 1941, så de har lång erfarenhet av att vara hyresvärd. De representerar det spekulationsfria boendet. Deras uppgift är att erbjuda Nässjöborna trivsamma hyresrätter till ett konkurrenskraftigt pris. Linden äger ca 1 750 lägenheter i Nässjö varav 56 i Bodafors samt ett antal lokaler

 
logo

Habo bostad

Habo Bostäder är ett kommunalägt bostadsföretag i Habo kommun. De grundades 1953 och har sedan dess spelat en viktig roll i att trygga bostadsförsörjningen i kommunen. Hos de hittar du hållbara och prisvärda bostäder för alla behov och önskemål.

 
logo

Studentbostäder i Norden

SBS erbjuder prisvärda studentboenden av hög kvalitet över hela Norden med över 15 städer i Sverige samt Norge & Danmark. Deras ambition är att bli Nordens ledande studentbostadsbolag och det givna valet för studenter på väg mot sitt drömyrke.

Med stöd av:

SSEBL
Kontakt
  • OptiQueue Nordics AB
  • Drottninggatan 78
  • 111 36 Stockholm
  • Org. nr. 559286–3251
  • hello@dibz.se

All rights reserved. © OptiQueue Nordics AB