HALLAND

Det smidigaste sättet att bostadsköa i Halland

Låt dibz sköta bostadsköandet åt dig! Här kan du ställa dig i 200+ bostadsköer med några klick. Vi kommer dessutom att sköta underhållet av köplatsen åt dig, så att du kan slappna av och fundera på annat.
balcony on an apartment building
 

Bostadsköer i Halland

Vi har samlat både kommunala och privata bostadsköer, inklusive studentköer. Allt för att öka dina möjligheter att få en bra bostad när du behöver den.
logo

Bofast

Flytta till Bofast! De erbjuder ett brett urval av hyresbostäder med bland annat par- och radhus i markplan. Centralt eller med lantligt läge på ett 30-tal orter i västra Sverige. Bofasts verksamhet är att långsiktigt äga och förvalta fastigheter med inriktning på både bostäder och kommersiella lokaler i framför allt Västra Sverige.

logo

Kungsbacka Bostadsförmedling

Kungsbacka bostadsförmedling jobbar för att det i Kungsbacka ska finnas attraktiva bostäder för alla smaker, som möter behoven hos olika generationer och livsstilar.

logo

Derome Fastighet

Derome Fastighet är det jordnära företaget med det personliga engagemanget. Här gör ägare och personal sitt bästa för att ge dig som hyresgäst maximal trygghet och service. Lång erfarenhet och gedigen kunskap är till stor hjälp i vårt arbete. Deras ambition är att ligga i framkant när det gäller hållbar utveckling, med miljöaspekten i fokus.

logo

Boplats

Boplats är en bostadsförmedling för dig som letar hyresrätt inom pendlingsavstånd till Göteborg. Som bostadsförmedling arbetar Boplats med likabehandling och ser till att ingen diskrimineras. Alla lägenheter förmedlas enligt kötid.

logo

Nivika

Nivika förvärvar, bygger och förvaltar fastigheter i Värnamo och Jönköpingsområdet med hyresgästerna i fokus

logo

Varbergs Bostad

Varbergs Bostad förvaltar över 5200 lägenheter med en vision om att vara "Västkustens kreativa mittpunkt".

 
logo

Aranäs Fastigheter

Aranäs är en modern och aktiv samhällsbyggare som är delaktig i utvecklingen av ett framtida Kungsbacka.

 
logo

Laholmshem

Laholmshem AB Är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Laholms kommun. De äger och förvaltar c:a 1500 lägenheter. Med deras utmärkta läge, underbar natur och nära till stranden erbjuder de många tilltalande lägenheter i nästintill alla tätorter i Laholm.

 
logo

Fortinova

Fortinova förvärvar, utvecklar och förvaltar bostadsfastigheter i några av Västsveriges mest attraktiva platser att bo, arbeta och frodas på.

 
logo

Hfab

HFAB är ett bostadsbolag med över 100 anställda. Med cirka 11 000 lägenheter och 300 lokaler i hela kommunen är de den största och marknadsledande aktören på Halmstads fastighetsmarknad.

Med stöd av:

SSEBL
Kontakt
  • OptiQueue Nordics AB
  • Drottninggatan 78
  • 111 36 Stockholm
  • Org. nr. 559286–3251
  • hello@dibz.se

All rights reserved. © OptiQueue Nordics AB