GÄVLEBORG

Det smidigaste sättet att bostadsköa i Gävleborg

Låt dibz sköta bostadsköandet åt dig! Här kan du ställa dig i 200+ bostadsköer med några klick. Vi kommer dessutom att sköta underhållet av köplatsen åt dig, så att du kan slappna av och fundera på annat.
balcony on an apartment building
 

Bostadsköer i Gävleborg

Vi har samlat både kommunala och privata bostadsköer, inklusive studentköer. Allt för att öka dina möjligheter att få en bra bostad när du behöver den.
logo

K2A

K2A grundades 2013 och är ett grönt bostadsbolag med fokus på långsiktigt ägande och förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter. K2A utvecklar och erbjuder moderna, yteffektiva och funktionella bostäder i Stockholm, Mälardalen och utvalda universitet- och högskoleorter.

logo

Bollnäs Bostäder

Bollnäs Bostäder har idag ca 8000 hyresgäster och har en vision om att vara det naturliga förstahandsvalet.

logo

Hudiksvallsbostäder

Hudiksvallsbostäder tycker att ett bra boende är så mycket mer än bara lägenheten. De finns för sina hyresgäster hela vägen.

logo

Gavlegårdarna

Gävlegården har tusentals lägenheter i Gävle och värnar om att skapa en trygg miljö för alla hyresgästerna.

logo

K2A - Student

K2A grundades 2013 och är ett grönt bostadsbolag med fokus på långsiktigt ägande och förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter. K2A utvecklar och erbjuder moderna, yteffektiva och funktionella bostäder i Stockholm, Mälardalen och utvalda universitet- och högskoleorter.

logo

Klarabo

Klara Bo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Deras nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare.

 
logo

M2 Gruppen

M2 Gruppen äger, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella fastigheter i Sverige.De strävar efter att vara en långsiktig ägare och deras ambition är att förvalta deras fastigheter väl och effektivt till maximal kundnytta. Med egen personal på varje ort finns de alltid nära deras hyresgäster.

 
logo

Ljusdalshem AB

AB Ljusdalshem är ett kommunalt bostadsbolag och helägt av Ljusdals Kommun. Bolaget grundades 1947 och ombildades till aktiebolag 50 år senare, 1997. De äger och förvaltar cirka 2.121 lägenheter och 147 lokaler fördelat på tre orter.

 
logo

Nordanstigs Bostäder

Nordanstigs kommun ligger i norra Hälsingland mellan Hudiksvall och Sundsvall. Kommunen kan erbjuda fin livsmiljö. Det finns bra och billigt boende och möjligheter till ett rikt liv i samklang med naturen. Kultur- och föreningsliv är omfattande och fritiden erbjuder allt från havsbad till alpin skidåkning i Hasselabackarna. I Nordanstig bor det c:a 9 800 invånare.

 
logo

Aefab

Alfta-Edsbyns Fastighets AB (Aefab) är ett helägt fastighetsbolag som ägs av Ovanåkers kommun. Företaget har idag totalt 1566 lägenheter varav 623 finns i Alfta och 943 finns i Edsbyn.

 
logo

Hoforshus

Hoforshus AB är ett allmännyttigt bostadsföretag med i dag ca 1 000 bostäder.

 
logo

Faxeholmen

Faxeholmen är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Söderhamns kommun. De har idag drygt 3000 bostäder över hela kommunen och är den största aktören på bostadsmarknaden i Söderhamn

Med stöd av:

SSEBL
Kontakt
  • OptiQueue Nordics AB
  • Drottninggatan 78
  • 111 36 Stockholm
  • Org. nr. 559286–3251
  • hello@dibz.se

All rights reserved. © OptiQueue Nordics AB