FALKÖPING

Det smidigaste sättet att bostadsköa i Falköping

Låt dibz sköta bostadsköandet åt dig! Här kan du ställa dig i 200+ bostadsköer med några klick. Vi kommer dessutom att sköta underhållet av köplatsen åt dig, så att du kan slappna av och fundera på annat.
balcony on an apartment building
 

Bostadsköer i Falköping

Vi har samlat både kommunala och privata bostadsköer, inklusive studentköer. Allt för att öka dina möjligheter att få en bra bostad när du behöver den.
logo

Gladsheim

Gladsheim är ett fastighetsbolag med fokus på hyresbostäder. Gladsheim förvärvar, förvaltar och förädlar hyresbostäder i mellanstora svenska städer. Idag har bolaget fastigheter på flera orter som vi valt att dela in i två regioner: Mälardalen och Väst. I Mälardalen har vi fastigheter i Eskilstuna, Norrköping, Karlskoga, Arboga och Kungsör och Köping. I region Väst har vi fastigheter i Skövde, Skara, Tibro och Töreboda.

logo

Hyresbostäder Falköping

Falköpings Hyresbostäder AB är Falköpingsbornas bostadsbolag ägt av kommunen. Med 2000 lägenheter i olika storlekar och prisklasser, från äldre till nybyggda med full tillgänglighet, erbjuder de mångsidiga boendealternativ. De är medlemmar i Sveriges Allmännytta och HBV för miljömedvetenhet och inköpsavtal. Med 30 anställda betonar de god service från sina olika områden och centralt belägna kontor.

Med stöd av:

SSEBL
Kontakt
  • OptiQueue Nordics AB
  • Drottninggatan 78
  • 111 36 Stockholm
  • Org. nr. 559286–3251
  • hello@dibz.se

All rights reserved. © OptiQueue Nordics AB