DALARNA

Det smidigaste sättet att bostadsköa i Dalarna

Låt dibz sköta bostadsköandet åt dig! Här kan du ställa dig i 200+ bostadsköer med några klick. Vi kommer dessutom att sköta underhållet av köplatsen åt dig, så att du kan slappna av och fundera på annat.
balcony on an apartment building
 

Bostadsköer i Dalarna

Vi har samlat både kommunala och privata bostadsköer, inklusive studentköer. Allt för att öka dina möjligheter att få en bra bostad när du behöver den.
logo

Kopparstaden

Kopparstaden ägs av Falun kommun och erbjuder allt från studentboende till större lägenheter och seniorboende.

logo

Ludvikahem

Ludvikahem vill skapa "Det bästa boendet" för alla i behov av en bostad i Ludvika. Med över 3000 lägenheter kan de erbjuda boende i alla stadier i livet.

logo

Gamla Byn

Gamla Byn är Avestas kommunala fastighetsbolag och har drygt 1000 lägenheter till uthyrning.

logo

Morastrand

Morastrand AB är det kommunala bostadsföretaget i Mora. Med ett varierande utbud av bostäder i olika storlekar och prisklasser är dom också den största hyresvärden i kommunen. Dom äger och förvaltar 2 150 bostäder.

logo

Klarabo

Klara Bo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Deras nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare.

logo

Vansbrohem

Vansbrohem är ett allmännyttigt bostadsföretag i Vansbro kommun. De äger och förvaltar 711 lägenheter samt 62 lokaler.

 
logo

Rättviks Fastigheter AB

RFAB är ett kommunalt fastighets och servicebolag som verkar för utveckling och förvaltning av lokaler och bostäder för privat och kommunal verksamhet. Bostadsytan ligger på cirka 36 000 kvadratmeter fördelat på 594 lägenheter.

 
logo

Malungshem

Malungshem AB är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Malung-Sälens kommun. Bolaget bedriver fastighetsförvaltning av bostäder och lokaler i kommunen. Bolaget bedriver sin verksamhet i Malung-Sälens kommun och syftet med verksamheten är att främja bostadsförsörjningen i kommunen.

 
logo

Hedemora

Hedemora bostäder kan erbjuda ett stort antal lägenheter i Hedemora kommun i varierande storlekar.

 
logo

Leksand Bostäder

Leksandsbostäder Leksands största fastighetsbolag och deras ambition är att vara det bästa allmännyttiga bostadsföretaget och den bästa arbetsgivaren i deras storlek. De är stolta över att vara ett allmännyttigt bolag som bidrar till en bättre tillvaro för alla.

 
logo

Säterbostäder

Säterbostäder AB förvaltar lägenheter och lokaler i ett 30-tal bostadsområden runt om i Säters kommun

 
logo

Tunabyggen

AB Stora Tunabyggen är bostadsföretaget som jobbar med ett samhällsnyttigt perspektiv. De har cirka 5 270 bostäder och cirka 370 kommersiella lokaler.

Med stöd av:

SSEBL
Kontakt
  • OptiQueue Nordics AB
  • Drottninggatan 78
  • 111 36 Stockholm
  • Org. nr. 559286–3251
  • hello@dibz.se

All rights reserved. © OptiQueue Nordics AB